Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων για όλες τις κατηγορίες.

Οι απολυτήριες εξετάσεις μαθημάτων γενικής παιδείας και επιλογής της Γ' Τάξης ημερήσιων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') θα διαρκέσουν από 15 Μαΐου έως 29 Μαΐου. Οι απολυτήριες πανελλαδικές της Δ' Τάξης Εσπερινών Γενικών Λυκείων θα διαρκέσουν από 16 έως 30 Μαΐου.

Για τους απόφοιτους του Β' κύκλου ημερήσιων ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων, το Α' πρόγραμμα των εισιτήριων εξετάσεων ξεκινά στις 5 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 12 Μαΐου. Ακολουθεί το Β' πρόγραμμα εξετάσεων από 19 έως 21 Μαΐου.

Οι ενδοσχολικές απολυτήριες εξετάσεις μαθημάτων Γενικού Λυκείου θα διενεργηθούν: .........

Για την Γ' τάξη των ημερήσιων Γενικών Λυκείων από 1 έως 19 Ιουνίου. Για την Δ' τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων από 2 έως και 19 Ιουνίου, με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι εξετάσεις ημερήσιων ΕΠΑΛ (Ομάδα Α') και μαθημάτων ειδικότητας ημερήσιων ΕΠΑΛ (Ομάδα Α' και Β') θα διενεργηθούν το διάστημα 26 Μαΐου - 11 Ιουνίου.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερησίων ΕΠΑΛ (Ομάδα Α' και Β') σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διενεργηθούν από 12 έως 26 Ιουνίου με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε Λύκειο χωριστά.

Για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), η προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας ορίζεται από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις μαθημάτων Γ' Τάξης ημερήσιων Γενικών Λυκείων, όπως και της Δ' Τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων, θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 13 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.