Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ και σημαντικό τρίποντο της Εράνης επι του Τέλου Άγρα.

Ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια παρουσίασε η Εράνη, αφού κατάφερε να επιβάλλει στον αγώνα τον ρυθμό που ήθελε και κέρδισε καθαρά και δίκαια τον Τέλο Άγρα με σκορ 2 - 0.
Πολύ σημαντικός παράγοντας για την Νίκη και την απόδοση της ομάδας έπαιξε ο φανταστικός κόσμος της που βρέθηκε στο γήπεδο να βοηθήσει και να ανεβάσει ψυχολογικά την Εράνη ζεσταίνοντας με τα συνθήματα τους την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η Εράνη που σε όλους τους τομείς ήταν κλάσεις ανώτερη του αντιπάλου της μπήκε πολύ δυνατά και πειθαρχημένα στον αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμό που ήθελε εκείνη παίρνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις από το τρίτο κι όλας λεπτό με τον Παναγιωτακόπουλο ο οποίος στο 20 άνοιξε το σκορ για την Εράνη.
Στην επανάληψη η Εράνη συνέχισε υπό τις επευφημίες την πολύ καλή απόδοση δημιουργώντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες επικρατώντας κατά κράτος του Τέλου Άγρα.

Οι καλύτερες φάσεις του Αγώνα ........


Στο 3 ο Παναγιωτακόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξανδρόπουλου.

Στο 6 ο Ντινιώτης και ο Ανδρώνης αντίκρισαν την Κίτρινη κάρτα μετά από αψιμαχία μεταξύ τους.

Στο 13 ΓΚΟΛ. Η Εράνη άνοιξε το σκόρ. Ο Τσώνης εκτελεί με δύναμη πλάγιο και φτάνει την μάλα μπροστά από το τέρμα του Αλεξανδρόπουλου. ο Χριστόπουλος κάνει την κεφαλιά και με λάθος μεταβίβαση της μπάλας την Παίρνει με κεφαλία ο Παναγιωτακόπουλος και την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.

Στο 19 Την κίτρινη είδε ο Ευγενικός για φάουλ στον Ανδρεόπουλο.

Στο 33 ο Ευγενικός εκτελεί φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή και στέλνει την μπάλα απευθείας στα χέρια του Αθανασόπουλου.

Στο 50 Καλή ευκαιρία για τον Τέλο Άγρα. Γίνεται σέντρα, βρίσκει την μπλάλα ο Σώκαλης ο οποίος κάνει σουτ.
Ο Αθανασόπουλος πέφτει και αποκρούει με τα πόδια.

Στο 53 εκτέλεση φάουλ από το ύψος του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Αλεξανδρόπουλο ό οποίος τον πέταξε κόρνερ. Ο Διαιτητής Δεν καταλόγισε κόρνερ αλλά υπέδειξε άουτ!!!

Στο 56 Γκόλ με αυτογκόλ του Παπαγωργίου ο οποίος πήγε να την βγάλει κόρνερ αλλά τη έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα του τέλου Άγρα. 2 - 0.

Στο 59 Χαμένη ευκαιρία με τον Παναγιωτακόπουλο. Έπιασε την μπάλα μετά από μεταβίβαση του Ντινιώτηαλλά της έδωσε ύψος και την έστειλε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61 δημιουργήθηκε μια ευκαιρία για τον Τέλο Άγρα η οποία ήταν καθαρά οφσάϊντ το οποίο για ένα περίεργο λόγο δεν καταλογίστηκε από τον Επόπτη.
Ο Ευγενικός επιτ΄θηκε με την μπάλα και ο Αθανασόπουλος έπεσε και μπλόκαρε σταθερά.

Στο 80 Ο Παναγιωτακόπουλος έκανε μια πολύ καλή φάση για γκολ. Έκανε ένα σουτ το οποίο κατέληξε λίγο πιο δεξιά από το κάθετο δοκάρι.

Στο 89 ο Νικολόπουλος κερδίζει φάουλ. Εκτελεί απευθείας στα χέρια του Αλεξανδρόπουλου.

Στο 92 Κόκκινη κάρτα είδε ο Ντινιώτης (2η κίτρινη δηλαδή) για καθυστέρηση στην εκτέλεση του φάουλ.

Πάρα πολύ μέτρια η διαιτησία του Χανδόλια ο οποίος υπέπεσε σε αρκετά λάθη, δεν καταλόγισε πέναλτι, και άλλες λάθος αποφάσεις.
Μέτριοι οι δυο επόπτες που και αυτοί δεν απέφυγαν τα λάθη.

Οι συνθέσεις:

Εράνη:
Αθανασόπουλος, Τσώνης, Γιαννης, Ντινιώτης, Πιχιγιόνι, Παναγιωτίδης, Ανεστόπουλος (82 Κορμπής), Αναστασόπουλος (65 Ζώκος), Παναγιωτακόπουλος (90 Μουχίκας), Νικολόπουλος, Ανδρεόπουλος.


Τέλος Άγρας:
Αλεξανδρόπουλος, Πετσόπουλος, Δημητρακόπουλος (45 Μπούρδας), Κουτίβας, Παπαγεωργίου, Χριστόπουλος (40 Μπαστακός), Ευγενικός, Σώκαλης, Κουλόπουλος, Ανδρώνης, Τζίμας (60 Διονυσόπουλος).

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.