Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΕΡΑΝΗ: Πάση θυσία Νίκη με τον Τέλο Άγρα

Στο «στρατόπεδο» της Εράνης η νίκη είναι το μοναδικό που υπάρχει στο μυαλό όλων και αυτό μεταφέρει με χθεσινές του δηλώσεις στο «Θ» ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος αφήνει πίσω του οριστικά τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν και σίγουρα θα δώσει στο εξής τις επιθετικές λύσεις που έλειψαν το προηγούμενο διάστημα.

«Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε την Κυριακή. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Και πέρα από τους βαθμολογικούς λόγους χρειαζόμαστε τη νίκη για ν’ ανέβει η ψυχολογία μας. Αυτή η «κοιλιά» που διαρκεί τρεις και πλέον μήνες σίγουρα μας έχει στοιχίσει, αλλά αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι ν’ αλλάξουμε τα πράγματα. Κι όταν είσαι καλός και πιστεύεις στις δυνατότητες των παικτών και της ομάδας μπορείς να ξεπεράσεις και το άγχος που σίγουρα υπάρχει στην αρχή, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα μετατρέπεται σε κινητήριο δύναμη.

Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ως γειτονικό ντέρμπι είναι .....

σίγουρο ότι θα έχουμε πολύ καλύτερη συνέχεια. Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι η Εράνη θα έχει πρόβλημα παραμονής. Έχουμε βατό πρόγραμμα με τη Θύελλα και το Κάστρο εντός έδρας, ενώ κάτι μπορούμε να πάρουμε και από τα Βραχνέικα την άλλη εβδομάδα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που εκτιμώ ότι θα είναι ο τελευταίος που θα υποβιβαστεί» καταθέτει την άποψή του ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος.

Η Εράνη έχει την τύχη να παραταχθεί στο κυριακάτικο ματς, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού εκτός πλάνων είναι μόνο ο τιμωρημένος Θοδωρής Ασημακόπουλος και ο Στέφανος Βαρούχας ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις μετά από έναν μήνα αποχής (είχε κάνει εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.