Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Με πολυ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της Εράνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της Εράνης στο κέντρο "Δεξαμενή" των αδελφών Τριαντόπουλου που είναι από τους παράγοντες της Νίκης πλάτης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περί τους 350 - 400 φίλους και φίλες της ομάδας μεταξύ των οποίων ο πολιτευτής της Ν.Δ. Μεσσηνίας Κος Κώστας Κόλιας, ο Δήμαρχος της πόλης Άλκης Ξύγκας με την σύζυγό του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σαραντόπουλος, ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Δημήτρης Σωτηρόπουλος, σύσσωμο το Δ. Σ. της Εράνης αλλά και της Νίκης Πλάτης, ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Αντωνόπουλος και ο Γυμναστής Κος Μητρόπουλος, και πλήθος φίλων της ομάδας.
Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία μασκαράδων όπου με το κέφι τους και το μπρίο τους ξεσήκωσαν πολλούς να χορέψουν.
Στην συνέχεια θα βρείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Στον χαιρετισμό που έκανε ο προέδρος της Εράνης Βαγγέλη Σταθόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους είπε ότι η Εράνη είναι η ομάδα που μας κάνει υπερήφανους σαν Φιλιατρά, γιατί από τα σπλάχνα της, έχουν βγει μεγάλοι ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει την Εθνική μας ομάδα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα Κολοσκόπης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Νίκος Φρούσος κλπ,
Η Νίκη Πλάτης τόνισε αποτελεί το φυτώριο των παικτών που θα μπορούν να .........

παίξουν στην ομάδα.
Γιατί αυτός είναι ο πραγματικός στόχος. Η Εράνη να χρησιμοποιεί δικά της παιδιά, που θα αγαπούν την ομάδα και θα παλεύουν γι αυτήν.
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αδελφούς Τριαντόπουλου λέγοντας ότι ΠΑΝΤΑ ήταν στο πλευρό της ομάδας.
Αναφέρθηκε και ευχαρίστησε τον Κο Κόλλια για την μέχρι τώρα συμπαράσταση που έχει δείξει στην ομάδα.
Δεν παρέλειψε να ζητήσει την βοήθεια του Δήμου για Αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό.
Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή.

Ο Δήμαρχος της πόλης Κος Άλκης Ξύγκας στον σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι τα Φιλιατρά είναι η Εράνη που ανεβάζει ψηλά την πόλη μας, είναι ο κόσμος είναι η κάθε γωνιά που ζήσαμε μεγαλώσαμε.
Υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλάϊ της ομάδας και θα την βοηθήσει όπου και όπως μπορεί. Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή σαρακοστή για όλους τους Φιλιατρινούς.

Ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Δημήτρης Σωτηρόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια, τόνισε ιδιαίτερα πως αξίζουν να παίζουν παιδιά της περιοχής που θα την αγαπήσουν και θα μάχονται για την φανέλα. έκλεισε ευχόμενος καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή.







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.