Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Ατρόμητη και αήτητη η Νίκη Πλάτης. Κέρδισε επάξια 3 - 0 τον Ατρόμητο Πλατύ και ευελπιστεί σε άνοδο στην Α΄Τοπική..

Αν ήταν ταινία θα είχε τίτλο "Πολυ σκληρή για να "πεθάνει". Η Νίκη Πλάτης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν και παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Μια από τα ίδια έκανε και στον σημερινό της αγώνα αφού κατάφερε και κέρδισε σχετικά εύκολα τον άξιο αντίπαλο της Ατρόμητο Πλατύ στερώντας του τους 3 βαθμούς της Νίκης.

Το πρώτο 15λεπτο ήταν κυρίως αναγνωριστικού χαρακτήρα κάνοντας παιχνίδι κέντρου κατα κύριο λόγο. Απο το 15 και μετά η Νίκη Πλάτης έδειξε μια υπεροχή έναντι του αντιπάλου της και άνοιξε το σκόρ στο 34'

Έκτοτε το πλατύ το πάλεψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά μέχρι το 52 που δέχτηκε το δεύτερο γκολ οπότε ο ρυθμός τους έπεσε.
Η Νίκη όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 70 κλείδωσε οριστικά την νίκη και τους 3 βαθμούς.

Ήταν ένα πολυ καλό παιχνίδι που το παρακολούθησαν περίπου 80 φίλαθλοι.

Το φίλμ του Αγώνα.........


Η πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ στον αγώνα ανήκει στην Νίκη πλάτης.
Στο 12 ο Σύλλας εκτελεί κόρνερ. Βρίσκει την μπάλα με κεφαλιά ο Αρβανιταντώνης και την στέλνει λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.

Στο 17 Ένα λάθος στην άμυνα του Ατρομήτου το επωφελήθηκε ο Καψιμάλης. Έκανε δυνατό σούτ και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λιβά.

Στο 23 καλή φάση για γκόλ για τον Ατρόμητο Πλατύ. Ο Ραγκούσης βρέθηκε αμαρκάριστος Πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο δεξιά απο το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 30 Πάλι ο Ραγκούσης πήρε πάσα από τον Μηττσόπουλο, έκανε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικολόπουλου.

Στο 34 Ο Γκίνο μετά από εκπληκτικό επιθετικό sprint βρέθηκε απέναντι από τον Λιβά και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ γράφοντας το 1 - 0 για την Νίκη Πλάτης.

Ενα λεπτό αργότερα σε αντεπίθεση του Ατρομήτου ο Ραγκούσης έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Μπούρα και εκείνος την έστειλε αριστερά από το κάθετο δοκάρι άουτ.

Στο 44 κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Σταθόπουλος για διαμαρτυρία.

Στο 45 ο Γκρέτσα κάνει σέντρα από αριστερά. Μπάλα περνά παράλληλα με το τέρμα αλλά δεν βρέθηκε παίκτης της Νίκης να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 50 ο Ζέπος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Γκρέτσα.

Στο 52 ο Λυμπερόπουλος που είχε μπει αλλαγή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκε στα καρέ του Λιβά. Έκανε σουτ η μπάλα χτύπησε στην άμυνα του Ατρομήτου και ξαναγύρισε στον Λυμπερόπουλο. Εκείνος με δεύτερο σουτ τρύπησε τα δίχτυα του Λιβά διπλασιάζοντας τα τέρματα για την Νίκη Πλάτης.

Στο 58 ο Φέστας απείλησε το τέρμα του Νικολόπουλου αλλά έστειλε την μπάλα διαγώνια άουτ.

Στο 68 ο Γιώργος Ταχταμπάς έκανε δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 70 ο Καψιμάλης τριπλασίασε τα τέρματα για την Νίκη Πλάτης μετά από ωραία μεταβίβαση της μπάλας από τον Χατζή.

Στο 73 Ο Καψιμάλης εκτελεί φάουλ απευθείας στα χέρια του Λιβά.

Στο 75 Ο Καραχάλιος ελάχιστα πριν γίνει αλλαγή έβγαλε την μπλούζα του και ο Διαιτητής της αναμέτρησης κος Μπλάνας του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Εξαιρετική η διαιτησία του Μπλάνα αλλά εξαιρετικά στάθηκαν στον αγώνα και οι Σκόρδος και Γεωργαντάς.

Οι δύο από τους τρεις σκόρερς

Αριστερά ο Θανάσης Γκίνο και δεξιά ο Καψιμάλης Παναγιώτης






Οι συνθέσεις των ομάδων

Νίκη Πλάτης
Νικολόπουλος, Χατζής, Καψιμάλης, Μιχαλακόπουλος, Αρβανιταντώνης, Σύλλας (70 Παπαθεοδοσίου), Σταθόπουλος, Άλμπαν, Γκίνο, Κωσταντόπουλος (12 Λυμπερόπουλος), Καραχάλιος (74 Σικαλίας).










Ατρόμητος Πλατύ
Λίβας, Ταχταμπάς, Ρηγόπουλος (56 Φέστας Σταμάτης), Μητσόπουλος, Μπούρας, Τσιλίκης, Φέστας, Ζέππος, Ραγκούσης, Μπούρας (70 Κάρτσωνας), Κοτταρίδης (56 Ταχταμπάς Γιώργος).


Οι δηλώσεις των Δυο προπονητών:

Παναγιώτης Παναγόπουλος



Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παναγόπουλος σε δήλωση του για τον αγώνα είπε:

Κε Παναγόπουλε η νίκη που σημείωσε η ομάδα σας ήταν πολύ σημαντική. Θέλω ένα σχόλιο.

Όλες οι νίκες είναι σημαντικές. Αυτή ίσως λίγο περισσότερο γιατί παίζαμε με τους πρώτους. Νομίζουμε ότι αξίζουμε κάτι περισσότερο από την θέση που είμαστε.

Αυτή την στιγμή κε Παναγόπουλε απέχουμε από την πρώτη θέση μόνο τέσσερις βαθμούς. Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα του ολυμπιακού Διαβολιτσίου με τον Αστέρα Βαλύρας.

Είναι τρία ακόμα παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε εννέα βαθμούς. Από εκεί και μετά ότι γίνει......

Πιστεύετε Κε Παναγόπουλε σε άνοδο της ομάδας στην Α' Τοπική;;;

Και βέβαια πιστεύω σε άνοδο της ομάδας στην Α΄Τοπική. Την πιστεύω και την αξίζουμε.
Απο εκεί και μετά.... αν είναι... Θα ανέβουμε.

Ευχαριστώ Κε Παναγόπουλε. Καλή συνέχεια στην ομάδα.


Παναγιώτης Τζαβάρας

Ο προπονητής του Ατρόμητου Πλατύ Κος Τζαβάρας Παναγιώτης σε δηλώσεις του είπε:



Κε Τζαβάρα Για τον Ατρόμητο Πλατύ δεν ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε. Δηλαδή οι τρείς βαθμοί της Νίκης.

Δυστυχώς. Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε, να πάρουμε την Νίκη να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση για το πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν απέδωσε η ομάδα όπως θα έπρεπε.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Νίκης Πλάτης. Ήταν αξιόμαχα, ήταν καλύτεροι σήμερα και δίκαια πήραν το αποτέλεσμα.
Απο εκεί και πέρα εμείς εξακολουθούμε να είμαστε πρώτοι. Πιστεύουμε ότι στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θα πάρουμε τους τρείς βαθμούς για να ολοκληρώσουμε την χρονιά μας πρωταθλητές.

Έχετε εύκολη συνέχεια??? Πως την κρίνετε εσείς ως προπονητής?

Το εύκολο και το δύσκολο είναι σχετικό. Εμείς εκτός από το σημερινό παιχνίδι έχουμε δυο ήττες και από ομάδες μικρομεσαίες. Έχουμε δυο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και ένα εκτός με την Ανδρούσα που παλεύει αν σωθεί. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ελπίζω ότι θα ανακάμψουμε γρήγορα και θα πάρουμε και τα τρία παιχνίδια.

Θα μετρήσει η ήττα αυτή στην ψυχολογία της ομάδας???

Δεν νομίζω. Δεν νομίζω. Εντάξει ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αναμενόμενο δύσκολο παιχνίδι για εμάς. το μόνο άσχημο είναι ότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Αυτο μας στεναχωρεί.
Αλλά αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. Όλη την εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ότι λάθη κάναμε σήμερα, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα αισιόδοξο τέλος.

Φάσεις από τον αγώνα.
(Πατήστε στις φωτογραφίες για Πλήρες μέγεθος)

607.jpg (477 KB) 608.jpg (363 KB) 609.jpg (343 KB) 610.jpg (309 KB) 611.jpg (352 KB) 612.jpg (333 KB) 613.jpg (270 KB) 615.jpg (327 KB) 616.jpg (360 KB) 617.jpg (326 KB)

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.