Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ - ΕΡΑΝΗ 0-0 Πήρε βαθμό για σωτηρία στις Καμάρες

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε χθες η Εράνη, που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Καμαρών.

Η Φιλιατρινή ομάδα πήγε διαβασμένη να αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα, γνωρίζοντας τη δυσκολία του παιχνιδιού αλλά και ότι δεν θα ήταν εύκολο να αποσπάσει κάποιο καλό αποτέλεσμα.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα από τη στιγμή που λόγω διαφόρων προβλημάτων δεν κατέστη δυνατόν να παραταχθεί στον ματς με την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκίνησε τον αγώνα με 8 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.
Παρ‘ όλα αυτά οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή του Σταύρου Αντωνόπουλου και κατάφεραν να φύγουν με τον πολύτιμο, ενόψει της συνέχειας βαθμό της ισοπαλίας.
Μάλιστα, αν είχαν και λίγο την τύχη με το μέρος τους στο 26’, σε φάση διαρκείας στην .......

περιοχή του Αχιλλέα, το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.
Η Εράνη έπαιξε με ιδιαίτερη προσοχή, κοιτώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και από εκεί και πέρα, διεκδίκησε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές φάσεις στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Αθανασόπουλου.
Στο 15’ σουτ του Κασπίρη κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Αμπου Ελ Ελα από το κόρνερ του Μεθενίτη.
Στο 26’ έγινε η φάση διαρκείας στην περιοχή της γηπεδούχου ομάδας, αλλά η Εράνη δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Ο Ανεστόπουλος εκτέλεσε φάουλ έδιωξε αρχικά ο Καλιακμάνης και στη συνέχεια τα σουτ των Κόλλια, Γιάννη και Πιχιγιόνι απέκρουσαν οι αμυντικοί γλιτώνοντας την ομάδα του από την παραβίαση της εστίας της.

Στην επανάληψη η Εράνη έδωσε χώρο στον Αχιλλέα και όποτε της δίνονταν οι ευκαιρίες έβγαινε στην κόντρα επίθεση, αλλά την τελευταία στιγμή οι αντίπαλοι αμυντικοί τούς προλάβαιναν μη επιτρέποντάς τους να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ.
Στο 90’ ο Αχιλλέας ζήτησε πέναλτι όταν σε σουτ του Τρίγκα, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού, όμως ο διαιτητής Ε. Γρίμμας (Σ.Δ.Π. Αθήνας) ήταν κοντά στη φάση θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, με το Μεθενίτη στην επαναφορά της μπάλας να σουτάρει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ:
Καλλιακμάνης, Τρίγκας, Μικές, Αργυρόπουλος, Μεθενίτης, Στούπας, Αβράμης, Αμπου Ελ Ελα, Κασπίρης (77’ Βετούλας), Τεπετός (46’ Μπούρδος), Μαντάς.

ΕΡΑΝΗ:
Αθανασόπουλος, Γιάννης, Ηλ. Ντινιώτης, Σπυρόπουλος, Πιχιγιόνι, Αναστασόπουλος, Ανεστόπουλος (80’ Νικολόπουλος), Κόλλιας (63’ Χατζηπαναγιώτης), Κορμπής (89’ Παναγιωτακόπουλος), Μουχίκας, Τσώνης.


Πηγή: Notos Sport

ΣΧΟΛΙΟ

Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της 24ης Αγωνιστικής.

4 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ.ΟΛΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΔΡΑ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΡΑΝΑΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100%.
    ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να κερδίσει η ΕΡΑΝΗ πρέπει να προπονηθεί στην πλατεία μπροστά από το Ηρώο, όπως κάνουν τόσοι μετανάστες όταν δεν έχουν τι να κάνουν, λες και δεν υπάρχει κάποιος άλλος χώρος να παίξουν μπάλα. Καλά αυτοί και δικαιολογημένα δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ξέρουν τι σημαίνει ο χώρος αυτός. Σε αυτή την πόλη δεν ενδιαφέρεται κανείς να τους εξηγήσει ότι δεν είναι γήπεδο αυτός ο χώρος και θα έπρεπε να πάνε κάπου αλλού να παίξουν;
    Πάρε μια μέρα μερικές φωτογραφίες
    και ασχολήσου με το θέμα κύριε Φιλιατρά News.

    Ο παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ..Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗ ΛΕΕΙ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΖ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΜΕ Σ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ,,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΙΓΔΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.