Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

H Ανοδος ΑΕ διοργανώνει παρουσίαση για το Adobe Photoshop

H Άνοδος ΑΕ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 18:30 στα γραφεία της όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση Adobe Photoshop - Νέα Χαρακτηριστικά σε Αρμονία με τα Παλιά, την οποία θα πραγματοποιήσει ο Παπαβασιλείου Σπύρος, Σχεδιαστής - Adobe Certified Instructor.
Ο κ. Παπαβασιλείου θα μοιραστεί με το κοινό για μιάμιση ώρα τόσο τα νέα χαρακτηριστικά, όσο και μερικές κορυφαίες παλιότερες δυνατότητες που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό.


Στη συνέχεια θα λάβει χώρα η παρουσίαση Auto Stereoscopy - Παραγωγή Στερεοσκοπικών Εικόνων Χωρίς Στερεοσκοπικά Γυαλιά με τη Βοήθεια του Adobe Photoshop CS4.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Στουγιάννο Μιχάλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Athlon Technologies.
Η τεχνολογία αυτή έχει εφαρμογή στη Διαφήμιση, την Αρχιτεκτονική, το Βιομηχανικό Σχεδιασμό, την οργάνωση Events, σε Info Centers και Shopping Malls.

Την ενημερωτική αυτή παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν ......

όλοι οι επαγγελματίες γραφίστες, φωτογράφοι, αρχιτέκτονες, βιομηχανικοί σχεδιαστές, και γενικά όσοι ασχολούνται με τη διαφήμιση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να διασφαλίσετε τη θέση σας κλείστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Πληροφορίες εγγραφών στο: 210 97.17.016 (γραμματεία) και στο marketing@anodos.gr

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.