Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

"Η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας"

''Η κυβέρνηση σε καμιά περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας'', τόνισε -κατά την διάρκεια του χαιρετισμού της 11ης διεθνούς έκθεσης αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής- ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης χαιρετισμού.

"Το 2009, λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης πρέπει να είναι μία χρονιά εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης", τόνισε ο ΥΠ.ΑΝ. και ζήτησε ''όλες οι κοινωνικές ομάδες να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση για να ξεπεράσουμε με τα λιγότερα προβλήματα τη μεγάλη αυτή κρίση. Προφανώς, το ίδιο ισχύει και για τον δικό σας κλάδο'', είπε, ενώ σχολίασε ότι στην χώρα μας υπάρχουν 13.000 αρτοποιοί και 7.000 ζαχαροπλάστες.

Όπως είπε ο υπουργός: "Ο κλάδος σας απασχολεί πάνω από ..........

60.000 εργαζομένους. Είναι, με άλλα λόγια, ένας παραγωγικότατος κλάδος, τον οποίο η κυβέρνηση στήριξε στο παρελθόν και θα συνεχίσει να στηρίζει και στο μέλλον".

Ο υπουργός ολοκλήρωσε τις αναφορές του στις προσπάθειες της κυβέρνησης να υποστηρίξει τη μικρομεσαία επιχείρηση σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, αναφέροντας ότι επιταχύνονται οι δράσεις του Ειδικού Επιχειρησιακού Προγράμματος του υπουργείου Ανάπτυξης και ανέφερε ως παράδειγμα, το πρόγραμμα "Επιχειρώ", που αφορά σε μία σειρά επιμέρους δράσεων για την ενίσχυση της γυναικείας και της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και δράσεις φιλικές για το περιβάλλον.

"Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009, όλα αυτά τα προγράμματα θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν" ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

Πηγή: ΕΡΤ Οn Line

ΣΧΟΛΙΟ
Το άλλο με τον Τοτό το Ξέρεις Κε Χατζηδάκη???
Η Κυβέρνηση σας όχι μόνο έχει συμπράξει με τα καρτέλ αλλά επικροτεί και την αισχροκέρδια.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να δουλεύετε τον κόσμο ψιλό γαζί.
Οι τελευταίες Κυβερνήσεις είστε οι "Φιλιππινέζες" των Μεγαλο-καρχαριών - Επιχειρηματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.