Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Άναψαν τα αίματα με την Ντίνα και τον Άγγελο!

Αντιπαραθέσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικών και Διοικητικών θεμάτων - Συνεδρίασε χθες το πρωί η Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων στην αίθουσα συσκέψεων της Νομαρχίας «Παναγιώτης Φωτέας».

Το θέμα που αναλώθηκε για άλλη μία φορά στη συνεδρίαση αυτή ήταν: «Η δικαστική εκπροσώπηση της ΝΑΜ».

Ήδη από την προηγούμενη συνεδρίαση φαινόταν ότι το κλίμα μεταξύ του αρμόδιου αντινομάρχη και προέδρου της Επιτροπής, κ. Άγγελου Κωτσιόπουλου και της νομαρχιακής συμβούλου με την παράταξη «Ανατροπή» και μέλους της Επιτροπής, κ. Ντίνας Νικολάκου, ήταν τεταμένο και ο λόγος ήταν ο ορισμός δικηγόρων από πλευράς ΝΑΜ.

Στη χθεσινή συνεδρίαση η αφορμή ήταν το αίτημα του νομάρχη .......

Μεσσηνίας, κ. Δημήτρη Δράκου, να ζητήσει δικηγόρο για κάποια υπόθεση, που δεν υπήρχε συνημμένη στα έγγραφα που είχαν τα μέλη της Επιτροπής, ούτε ο ίδιος ο αντινομάρχης βέβαια!

Χαρακτηριστικά, όταν ο κ. Κωτσιόπουλος ανέφερε ότι, «την υπόθεση των συμβολαιογράφων θα την αναθέσουμε στην κα Ζωντανού, για να μας υποδείξει εκείνη», η κα Νικολάκου ανέφερε: «Κύριε πρόεδρε, ό,τι κάνετε με τους δικηγόρους, θα το κάνετε και με τους συμβολαιογράφους».

Ο κ. Κωτσιόπουλος ανταπάντησε: «Οι δικηγόροι, κυρία Νικολάκου, ορίζονται συγκεκριμένα. Την ίδια διαφανή διαδικασία ακολουθούμε και με τους συμβολαιογράφους».

Η κα Νικολάκου ζήτησε εξηγήσεις για το θέμα του νομάρχη και ο κ. Κωτσιόπουλος ανέφερε ότι, το θέμα είναι συνημμένο.

Η κα Νικολάκου τόνισε ότι, δεν υπάρχει τίποτα και τότε ο κ. Κωτσιόπουλος ανέφερε πως δεν ξέρει τίποτα παραπάνω, το θέμα τελείωσε και η κα Νικολάκου δεν έχει άλλο τον λόγο!

Άναψαν τα αίματα!

Στο σημείο αυτό η κα Ντίνα Νικολάκου, σε έξαλλη κατάσταση, ανέφερε προς τον κ. Κωτσιόπουλο: «Δεν έχετε ούτε πολιτική, ούτε ηθική ευθιξία, μόνο πολιτική θρασύτητα!

Εδώ είστε ως πρόεδρος της Επιτροπής και όχι ως δικηγόρος. Έχετε υποχρέωση να τηρείτε τη διαφάνεια. Υπάρχει θέμα. Όλα όσα είδαμε τις προηγούμενες ημέρες δεν τιμούν κανένα και αναδεικνύουν θέμα.

Έπρεπε να μας είχατε καταθέσει σήμερα τις περιπτώσεις και τα στοιχεία, γιατί η λίστα δεν τηρείται και υπάρχουν παράπονα από τους χειρισμούς σας».

Ο κ. Κωτσιόπουλος απάντησε στον ίδιο υψηλό τόνο: «Αρκετά παίξατε, κυρία Νικολάκου. Αν έχετε στοιχεία, ο εισαγγελέας είναι απέναντι. Σας προκαλώ.

Δεν δέχομαι το παραμικρό, δεν υπάρχει θέμα. Οι δικηγόροι, κυρία Νικολάκου, δεν χρειάζονται συνήγορο.

Θέμα δεν υπάρχει, εσείς το οργανώσατε εκ των υστέρων. Φέρτε τα στοιχεία και μη μιλάτε γενικά κι αόριστα. Οι αποφάσεις είναι δημόσιες. Αφήστε τη λάσπη εναντίον μας.

Ο νομάρχης έχει δικαίωμα να διαλέγει δικηγόρο. Τα έγγραφα για το ποιος δικηγόρος και ποια απόφαση πήρε υπάρχουν στο Πρωτοδικείο. Κανείς σας δεν τα ζήτησε να τα δει.

Ακόμα μία παρατήρηση: Αν το γεγονός ότι μέχρι τώρα ήμουν ήπιος είχε εκληφθεί ως αδυναμία, πλανάστε. Επίσης σας λέω κάτι: Τις συκοφαντίες δεν θα τις αφήσω να περάσουν έτσι. Θα χρησιμοποιήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου, για να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Η κα Νικολάκου ανταπάντησε: «Κατά τις προηγούμενες ημέρες όλα αυτά, που έγιναν, η παράταξή μας τα θεωρεί σημαντικό θέμα. Ο τρόπος που μέχρι σήμερα διαχειριζόσαστε τις υποθέσεις ήταν περίεργος.

Εσείς ζητάτε στοιχεία και απειλείτε. Δεν θα μας φιμώσετε, δεν θα μας προσβάλετε, ρίχνεται το επίπεδο πολύ χαμηλά».

Τέλος, ο κ. Κωτσιόπουλος επανέλαβε ότι, η κα Νικολάκου δεν έχει τον λόγο, το θέμα τελείωσε κι άμα θέλει η κα Νικολάκου να μην το ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.