Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ούτε, καν, Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στην Κυπαρισσία!

Χθες το πρωί είχαμε αναρτήσει θέμα για το ότι στην Κυπαρισσία δεν θα γίνουν παρελάσεις αρμάτων για το καρναβάλι.
Απ ότι φαίνεται ΟΥΤΕ κούλουμα θα κάνει η Κυπαρισσία.
Σαν να μην έφτανε το ότι, πάλι φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δεν θα γίνει Καρναβάλι στην Κυπαρισσία, όπως μάθαμε χθες το μεσημέρι, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η καθιερωμένη εκδήλωση για τα Κούλουμα στην Παραλία!

Και αν όντως είναι έτσι και δεν έχουμε πέσει θύματα παραπληροφόρησης (που δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο), τότε, δυστυχώς, η πόλη με τη δημοτική διοίκηση του κ. Σαμπαζιώτη έχει αγγίξει την απόλυτη «παρακμή»...

Αυτή είναι άραγε... η νέα πορεία της Κυπαρισσίας;
Αυτή είναι η παρουσία της στη σύγχρονη εποχή; Με τέτοιες αποφάσεις, λογικές, νοοτροπίες και πρακτικές θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο; Και δεν είναι μόνο αυτά, αλλά και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης... Αλήθεια, έτσι αντιλαμβάνονται στον Δήμο την πρόοδο; Με πισωγυρίσματα;

Είναι κρίμα πάντως και για την πόλη και για τους πολίτες, παντού από .......

το ένα άκρο της χώρας μέχρι το άλλο, να γίνονται διάφορες Καρναβαλικές εκδηλώσεις και στην Κυπαρισσία να μη γίνεται τίποτα, παρά μόνο να εξαντλείται ο εορτασμός των Αποκριών σε ένα παιδικό πάρτι της τελευταίας στιγμής (και της κακιάς ώρας, θα προσέθετα, λαμβάνοντας υπόψη το περυσινό φιάσκο)!

Και το κρίμα μεγαλώνει, το παράπονο αυξάνει και η οργή δυναμώνει, όταν σκεφτεί κανείς ότι σε γειτονικές πόλεις, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Κυπαρισσία, διοργανώνονται Αποκριάτικες εκδηλώσεις και Καρναβάλια με παρελάσεις αρμάτων και γκρουπ, καθώς κι άλλα δρώμενα, που, χρόνο με τον χρόνο, ολοένα και γίνονται καλύτερα προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες!
Ευτυχώς, που, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα καταστήματα, κυρίως καφετέριες και μπαράκια - club, σε αντίθεση με τον Δήμο, κινούνται σε εορταστικούς, Αποκριάτικους ρυθμούς, στολίστηκαν κι ετοιμάζουν πάρτι με εκπλήξεις για το τριήμερο, προσφέροντας στους πολίτες και τους επισκέπτες μέρες και νύχτες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, για να ξεφύγουν έστω και λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να περάσουν καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.