Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Διοικητής πάλι ο Φώτης Δρούμπαλης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας???

Έντονο παρασκήνιο έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες σχετικά με την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας.

Οι «κόντρες» των «γαλάζιων» πολιτικών παραγόντων για τη θέση του Διοικητή, κυρίως, είναι ομηρικές, τα «γαλάζια» μαχαιρώματα αλλεπάλληλα και οι πιέσεις αφόρητες για να οριστεί «εκλεκτός» τους!

Θυμίζουμε ότι από τον Νοέμβριο, στην «ΕΠΙ», είχαμε αποκαλύψει το παρασκήνιο και στο συγκεκριμένο δημοσίευμά μας, τότε, μεταξύ άλλων, είχαμε γράψει χαρακτηριστικά ότι, «Αλλάζει προσεχώς διοίκηση, διοικητή και διοικητικό συμβούλιο, στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Κυπαρισσίας; "Ναι", όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή που γνωρίζει καλά, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης!
Μάλιστα, όπως μας είπε, "αλλαγές δεν θα γίνουν μόνο στο .......

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας αλλά και στις άλλες μονάδες του Νομού και της Περιφέρειας και ήδη έχουν αρχίσει και γίνονται...".
Σε ερώτησή μας, "γιατί;", η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: "πιέσεις πολιτικών για δικούς τους ανθρώπους...".

Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, λοιπόν, θεωρείται "ειλημμένη" και "σχεδόν δεδομένη" η απόφαση για αλλαγή στη θέση του διοικητή, που μέχρι σήμερα κατέχει ο κ. Φώτης Δρούμπαλης. Ωστόσο, σε "αγκάθι" έχει αναχθεί η αντικατάστασή του αφού οι "γαλάζιοι" πολιτικοί του Νομού επιθυμούν διακαώς ο νέος διοικητής να είναι "δικός τους" άνθρωπος... Έτσι όποιος έχει μεγαλύτερη "πρόσβαση" στον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα "βάλει" τον άνθρωπό του...».

Με νεότερο δημοσίευμά μας, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, γράψαμε, μεταξύ άλλων, ότι, «με απόφαση, στις 29-1-2009, του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλου, η οποία έχει αριθμό ΦΕΚ ΥΟΔΔ 35/2-2-2009 και ημερομηνία κυκλοφορίας 5-2-2009, διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη λύση της θητείας του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας Δρούμπαλη Φωτίου του Παναγιώτη, από 29-1-2009 ημερομηνία συμπλήρωσης 2 ετών από τον διορισμό του...».

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν το παρασκήνιο που είχαμε αποκαλύψει και, σύμφωνα με αυτές, μιας και, αφενός σε «αγκάθι» έχει αναχθεί η αντικατάστασή του (του κ. Δρούμπαλη), αφού οι «γαλάζιοι» πολιτικοί του Νομού επιθυμούν διακαώς ο νέος διοικητής να είναι «δικός τους» άνθρωπος...» και αφετέρου ο ίδιος ο κ. Δρούμπαλης φέρεται να έχει δυνατές «πλάτες», με μεγάλη επιρροή στον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο, από πολιτικό παράγοντα της περιοχής και του Νομού καθώς και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (σημειώνουμε, δε, ότι οι αξιολογήσεις που τον αφορούν είναι «άριστες») το πιο πιθανόν, για να μην πούμε σίγουρο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι ο Φώτης Δρούμπαλης να είναι ξανά διοικητής στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που μπορεί να έχει ήδη υπογραφεί ή να υπογραφεί αυτές τις ημέρες!

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.