Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Φιλιατρά

Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Φιλιατρών, λόγω του Τριωδίου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου.
Στην πλατεία των Φιλιατρών θα λειτουργήσει κατά το διήμερο μεγάλος παιδότοπος και την Κυριακή θα βρεθούν εκεί κλόουν, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι για τη ψυχαγωγία των μικρών δημοτών.
Η καθιερωμένη παρέλαση του καρνάβαλου ........

θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 4.00 το απόγευμα και θα ακολουθήσουν χοροί, τραγούδια, μικρά δρώμενα και κληρώσεις δώρων.
Ελάτε στα Φιλιατρά να διασκεδάσετε. Ελάτε να συμμετέχετε και εσείς στην χαρά γιατί το καρναβάλι είναι χαρά.
Ελάτε και σείς να ξενοιάσετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ζήσετε σαν παιδιά έστω και για 2 ώρες.
Τα Φιλιατρά σας περιμένουν. Ελάτε στο καρναβάλι των Φιλιατρών για σίγουρη διασκέδαση.

Kαι η ανακοίνωση απο τον Δήμο Φιλιατρών

Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Δήμο Φιλιατρών τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.
Φέτος οι διοργανωτές υπόσχονται ένα αξέχαστο ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους. Η πόλη των Φιλιατρών έχει ήδη φορέσει τα αποκριάτικά της. Τα οργανωμένα τμήματα ετοιμάζουν με μυστικότητα την παρουσίαση των θεμάτων και ολοκληρώνουν τα άρματά τους.
Στην πλατεία Φιλιατρών, το Σάββατο και την Κυριακή, θα υπάρχει μεγάλος παιδότοπος για τους μικρούς Φιλιατρινούς και τους επισκέπτες τους.
Κλόουν, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, την Κυριακή 1-3-09 θα χορέψουν, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα βρεθούν στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Η παρέλαση του καρνάβαλου θα γίνει την Κυριακή στις 4.00 μ.μ..

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν χοροί και τραγούδια, μικρά δρώμενα και κληρώσεις δώρων για τους συμμετέχοντες. Τέλος θα γίνουν απονομές βραβείων.

Πολλές εκπλήξεις και κέφι σας περιμένουν στα Φιλιατρά το Σάββατο και την Κυριακή 28-2-09 και 1-3-09.
Ο Δήμος Φιλιατρών, οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι, τα σχολεία και οι επαγγελματίες της πόλης καλούν όλους τους συμπατριώτες μας, μικρούς και μεγάλους να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και να έχουν ενεργό συμμετοχή μεταμφιεσμένοι, όπως αυτοί επιθυμούν, στη μεγάλη παρέλαση.
Η συμμεροχή όλων σας θα δώσει ζωντάνια και δύναμη στις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.