Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΡΑΝΗ: Κρατά μόνο την πρόκριση

Να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό το παιχνίδι κυπέλλου με το Φαραί θέλουν στην Εράνη, παρά την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.
Η Φιλιατρινή ομάδα έκανε ένα από τα χειρότερά της φετινά παιχνίδια και το μόνο κέρδος της ήταν ότι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.
Άλλωστε η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν εξ αρχής ένας από τους στόχους της Εράνης και η ομάδα θα προσπαθήσει να το κάνει πράξη στις 18 Μαρτίου.
Όμως η πρόκριση δεν μπορεί να κρύψει την άσχημη εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι που λίγο έλειψε να στερήσει ακόμη και την πρόκριση.

Οι “πράσινοι“ δεν διανύουν σίγουρα την καλύτερή τους περίοδο και πρέπει να αφυπνιστούν σύντομα, μιας και στο πρωτάθλημα απέχουν μόλις 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

“Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι“

Ο τεχνικός της Εράνης Σταύρος Αντωνόπουλος δεν έμεινε φυσικά καθόλου .........

ικανοποιημένος από την προχθεσινή εμφάνιση και ήττα:
“Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και το μόνο καλό είναι ότι, έστω κι έτσι, περάσαμε στον τελικό του κυπέλλου. Οσο πιο γρήγορα αφήσουμε πίσω αυτό το ματς τόσο το καλύτερο για μας“.

Διπλή προπόνηση αύριο

Πλέον όλοι στα Φιλιατρά έχουν ξεχάσει το ματς κυπέλλου και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.
Η Εράνη έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα και έτσι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή και να πάει πανέτοιμη την ερχόμενη εβδομάδα στις Καμάρες για να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα.
Χθες έγινε κανονικά προπόνηση, όπως θα γίνει και σήμερα, ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (το απόγευμα θα δοθεί οικογενειακό δίτερμα με τη Νίκη Πλάτης).
Οι παίκτες θα ξεκουραστούν Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα και θα επιστρέψουν στα... βάσανα την Τρίτη.

Ανεβάζει στροφές ο Παναγιωτακόπουλος

Ο Παναγιωτακόπουλος προπονείται πλέον σε πιο εντατικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το ματς στις Καμάρες, αυτό όμως δεν ισχύει για τον Βαρούχα που θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες ακόμη.
Ο Ζώκος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δικέφαλο, χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.