Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

«Άρωμα» προεκλογικής συγκέντρωσης στην Καλαμάτα

Με αφορμή την κάθοδο στη Μεσσηνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπανδρέου, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας απηύθυνε κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ καθώς και κάθε πολίτη της Μεσσηνίας να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έντονη είναι η κινητοποίηση τόσο στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όσο και στα στελέχη του στη Μεσσηνία, ώστε να προετοιμάσουν και να οργανώσουν θερμή υποδοχή στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρουσία πλήθους κόσμου, που θα έχει «άρωμα» προεκλογικής συγκέντρωσης.
Είναι βέβαιο και σαφές πως στην ομιλία του ο κ. Παπανδρέου θα υποστηρίξει την ανάγκη προσφυγής σε εκλογές, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα και των ποικίλων προβλημάτων στον χειρισμό καίριων ζητημάτων από την Κυβέρνηση. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας με ανακοίνωσή της θεωρεί .......

«συμβολική» την επιλογή από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ του Νομού μας στις πρώτες εξορμήσεις του στην επαρχία, ως μια προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου να δείξει το ενδιαφέρον του για τη Μεσσηνία και την προσπάθειά του να τη βγάλει από τη στασιμότητα και να την επαναφέρει πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Αναλυτικά στη ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας αναφέρεται:

«Η επίσκεψη του Προέδρου μας Γεωργίου Παπανδρέου εντάσσεται στα πλαίσια της επαφής του με την περιφέρεια για να καταδείξει την αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης, να αναδείξει το πλαίσιο και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από την κρίση καθώς να πείσει και τον τελευταίο πολίτη για την ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες.

Με την έννοια και το περιεχόμενο αυτό η κάθοδος του Προέδρου στην Καλαμάτα είναι σημαντική αλλά και συμβολική για το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό μας, αφού για τους παραπάνω σκοπούς επέλεξε την Καλαμάτα ως μια από τις πρώτες επισκέψεις του στη περιφέρεια.

Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στο νότο του νότου των προθέσεων της Κυβέρνησης από πλευράς ανάπτυξης, υποδομών, έργων, προβλημάτων απασχόλησης και αγροτικών προβλημάτων. Γνωρίζει τους υπεύθυνους και θέλει να συμβάλει στην ανατροπή αυτής της νοσηρής κατάστασης.

Το ΠΑΣΟΚ έχει εντάξει τον Νομό μας στις προτεραιότητές του ενίσχυσης και ανατροπής των αρνητικών αυτών δεδομένων.

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός μας καλούν τα μέλη, τους φίλους, αλλά και τον κάθε πολίτη της Μεσσηνίας να παραβρεθεί στην ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο της "Τέντας"».

Πηγή: Επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.