Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Ορκίστηκε το Νέο Δ.Σ. Του Ο.Π.Α.Ν.Α Μ.

Ορκίστηκαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Νέου Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ.
Ο κ. Νομάρχης ευχήθηκε στα μέλη καλή πορεία στο έργο τους, υγεία και έμπνευση για καινοτόμες πρωτοβουλίες στο χώρο του Πολιτισμού & Αθλητισμού.
Τόνισε, δε, ότι ο πολιτισμός είναι μεγάλη υπόθεση και η ΝΑΜ έχει υποχρέωση στο να αναπτύξει την πολιτιστική δημιουργία και να ενισχύσει την παραγωγή πολιτιστικής δράσης.
Ο Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. , σημείωσε, έχει γράψει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του πολιτισμού και αθλητισμού και η υποστήριξη πολλών περιοχών του Νομού ήταν σημαντική.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. κ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης δήλωσε ότι θα έχουμε συνεχή παρουσία και στους δύο τομείς δραστηριότητας του Οργανισμού δηλαδή και στον Πολιτιστικό με αναφορά τα έθιμα, τις παραδόσεις και .........

την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας αλλά και με ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή και ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου και των μνημείων του Νομού μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις ποιοτικού χαρακτήρα, και όσον αφορά τον Αθλητικό τομέα στοχεύουμε σε αθλητικά γεγονότα που θα δώσουν μηνύματα κυρίως στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό έστω και σαν ποιοτική παρουσία τον ελεύθερο χρόνο τους.
Θα είμαστε αρωγοί σε όλες τις μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις που προβάλουν τον Νομό μας.
Θα συνεργαστούμε με συλλόγους και φορείς σε όλη τη Μεσσηνία αρκεί να έχουν επιλογές τέτοιες, ώστε να καταστήσουμε τη Μεσσηνία, Νομό πολιτιστικού, αθλητικού και επομένως τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, τα παρόντα μέλη του νέου Δ.Σ. εξέφρασαν την άποψη ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η καλή συνεργασία που υπήρχε στην προηγούμενη διετία και ότι ο καθένας θα πρέπει να συμβάλει με τις προτάσεις του ώστε ο Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. να επιτελέσει με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο του.

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ.

Πρόεδρος: Τσιμόγιαννης Παναγιώτης
Μέλη:
Ψυχίδου Παρασκευή
Ψαρούλη Δήμητρα
Ζέππος Δημήτριος
Μαυρέας Ηλίας
Πλέτσα Βασιλική
Τρυπάνη Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.