Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Εκπτώσεις τέλος

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου λήγουν οι χειμερινές εκπτώσεις που είχαν ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου. Οι έμποροι δηλώνουν ικανοποιημένοι απο την κίνηση όπως αυτή καταγράφηκε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου υπενθυμίζει σε εμπόρους και στο καταναλωτικό κοινό ότι απο την επομένη της λήξης των εκπτώσεων πρέπει να αφαιρεθούν από παντού όλες οι σχετικές πληροφοριακές επιγραφές κι επίσης στις πινακίδες των τιμών των εμπορευμάτων να αναγράφεται μια μόνο τιμή.

Όμως, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και των προβλημάτων που βιώνουν οι καταναλωτές, προτείνεται όπως, όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν, να διατηρήσουν τις χαμηλές τιμές των εκπτώσεων και για το επόμενο χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών - πελατών τους.

Με την ευκαιρία εξάλλου του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» στις ...........

8 Μαρτίου και της «Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή» στις 15 Μαρτίου, ο εμπορικός κόσμος αναγνωρίζοντας τη συμβολή των γυναικών στην κατανάλωση και θέλοντας να ενισχύσει τις μεταξύ των δύο μερών της αγοράς σχέσεις εμπιστοσύνης, συμμετέχει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια στον εορτασμό των δύο επετείων με σειρά εκδηλώσεων, όπως τριήμερα «χαμηλών τιμών».

«Εκτός των λοιπών εκδηλώσεων, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και τις καταναλωτικές οργανώσεις, θεωρούμε ότι, η προσφορά "χαμηλών τιμών" την περίοδο αυτή (1 - 15/3), εκτός από συμφέρουσα για τους καταναλωτές, θα είναι και μια μικρή ανταπόδοση στις γυναίκες που στηρίζουν την κατανάλωση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Πηγή: Επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.