Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Δωρεάν πάρκινγκ τέλος στην Καλαμάτα

Τέλος στάθμευσης θα πληρώνουν από το Μάρτιο οι οδηγοί στα πάρκινγκ του Νέδοντα και στις οδούς Φραντζή, Κεφάλα, Σιδηροδρομικού Σταθμού και Νέδοντος.

Οι οδηγοί θα αγοράζουν χρόνο στάθμευσης μέσω ξυστών καρτών και σύμφωνα με πληροφορίες θα πληρώνουν μισό ευρώ για την πρώτη ώρα και 1 ευρώ ανά ώρα για τις επόμενες.
Το μέτρο της στάθμευσης επί πληρωμή θα εφαρμόζεται από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ ενώ τις υπόλοιπες ώρες η στάθμευση θα είναι δωρεάν.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σπίνος σημειώνοντας ότι η σχετική απόφαση θα ληφθεί στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Απαντώντας σε ερώτηση της “Ε“ είπε ότι η Νομική Υπηρεσία υποστηρίζει πως ......

η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο δήμο και τη “Παντεχνική ΑΕ“ για τα πάρκινγκ του Νέδοντα δεν αποτελεί εμπόδιο για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης σε αυτούς του χώρους.
Συνεχίζοντας ο κ. Σπίνος εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι τα πάρκινγκ του Νέδοντα θα περιέλθουν οριστικά και αμετάκλητα στην ιδιοκτησία του δήμου.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων για την ελεγχόμενη στάθμευση είπε ότι υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τους κατοίκους του κέντρου χωρίς να αναφερθεί λεπτομερώς σε αυτή.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Νίκας είχε φάει τα λυσακά του να φύγει η Παντεχνική διότι όπως υποστήριζε τα πάρκινγκ του Νέδοντα είχαν χαρακτηριστεί χώροι συγκέντρωσης πολιτών μετά από μεγάλο γεγονός όπως σεισμός και ότι δεν θα έπρεπε να το μισθώνει μια ιδιωτική επιχείρηση.
Είχε δηλώσει ότι θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους πολίτες προκειμενου να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι.

Σήμερα τα γυρνάει. Φαίνεται ότι καλοσκέφτηκε τα χρήματα που θα αρπάζει από τον κόσμο και θέλει να το κάνει με ελεγχόμενη στάθμευση. Και μάλιστα με ακριβότερο ποσό από αυτό της Παντεχνικής.
Καλύτερα στο βουνό να παρκάρω παρά να πληρώσω στον Νίκα έστω και ένα σεντ.

1 σχόλιο:

  1. O Νίκας είναι ο πιο αποτυχημενος Δήαρχος που είχε ποτέ η Καλαμάτα.
    Η πλειοψηφία των συμπολιτών μου είναι εξοργισμένοι με τον Νίκα και τις επιλογές του.
    Αρκετά πια με τον γραφικό τύπο.
    Αρκετά με τις αποτυχίες του.
    Ο άνθρωπος έχει καταντήσει επικίνδυνος για την Καλαμάτα.

    Σε ότι αφορά το parking έκανε που έκανε ο καλό να μας απαλλάξει από την Παντεχνική του Μπόμπολα.
    Τώρα θέλει να μας φορτωθεί στον σβέρκο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.