Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Προέβλεψε τρίτη νίκη Καραμανλή

Συνεργασία με τον υπουργό Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά, είχε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Σαμαρά από τότε που ανέλαβε υπουργός.

Απαντώντας σε ερώτηση πώς αισθάνεται που μπαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου για πρώτη φορά μετά το 1993, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Αισθάνομαι μια χαρά. Και πραγματικά ευχαριστώ που το ρωτάτε.
Με τον πρωθυπουργό είχαμε μια συνάντηση ουσίας και αποτελέσματος.
Ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι η πηγή, η μεγάλη πηγή πλούτου για τη χώρα μας και οφείλουμε ιδιαίτερα σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες, τις κρίσιμες για την οικονομία μας, να τον αναδείξουμε ακόμα περισσότερο και να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο».

Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης θα ........

γίνουν στις 20 Ιουνίου, ενώ απαντώντας σε ερώτηση εάν υπάρχουν κονδύλια για τον Πολιτισμό στη δύσκολη οικονομικά κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Ασφαλώς και κάνουμε τις αναγκαίες περικοπές, εκεί που μπορούμε, αλλά από την άλλη πλευρά οι βασικές ανάγκες θα ικανοποιηθούν απολύτως».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την εκλογολογία και τη διαδοχολογία, αλλά και του τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που χάσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σαμαράς είπε: «Θα σας πω αυτό που έχω ξαναπεί:
Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ο πρώτος αρχηγός ελληνικού κόμματος μετά τη Μεταπολίτευση που θα εκλεγεί για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωθυπουργός».

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ο πρώτος αρχηγός ελληνικού κόμματος μετά τη Μεταπολίτευση που θα εκλεγεί για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωθυπουργός».

ΣΥ ΕΙΠΑΣ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.