Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) προχωρά στη διοργάνωση της δεύτερης σειράς μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).
Επισημαίνεται δε ότι στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Ρόδο, Καλαμάτα κ.α.) 2.800 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.
Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό καθηγητών με .......

έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.
Η έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Καλαμάτα θα γίνει στις 27 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2010.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στα ελληνικά, δύο διήμερα το μήνα, Παρασκευή 5-9.30 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρείες για την ενίσχυση των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Ηροδότου 6 & Κανάρη, τηλ. 27210 88996 (κ. Ελένη Φανάκη) ή στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, Πλ. 23ης Μαρτίου, τηλ. 27210 62200, (κ. Βασίλης Τσινόρεμας).

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.