Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Beta γιοκ για τα Windows 7

Τέλος οι beta εκδόσεις για τα Windows 7 μίας και η Microsoft ανακοίνωσε οτι θα περάσει απευθείας στην φάση του Release Candidate για το επερχόμενο νέο της λειτουργικό σύστημα.

Η επιλογή της Microsoft οφείλεται στην ανταπόκριση του κοινού και στις θετικές κριτικές σχετικά με τη σταθερότητα του λειτουργικού. Αυτό δίνει το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση σχεδιασμού που είναι η Windows 7 Release Candidate έκδοση.

Χωρίς να έχει καθοριστεί πάντως η ημερομηνία για το Windows 7 release candidate edition, το γεγονός ότι δόθηκε παράταση για το κατέβασμα της beta έκδοσης μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου δείχνει τις προθέσεις της Microsoft για διάθεση του RC όχι μέσα στον Φεβρουάριο αλλά πιθανώς μέσα στους επόμενους 2 μήνες, με πιθανότερο τον Απρίλιο.

Πάντως η πρόθεση της Microsoft να φέρει την ......

Release Candidate έκδοση τόσο νωρίς, φανερώνει ίσως τις προθέσεις της να φέρει τα Windows 7 μέσα στο 2009. Σύμφωνα πάντως με τον Steven Sinofsky, αντιπρόεδρο του Windows and Windows Live Engineering Group στην Microsoft, η «προώθηση» στην Release Candidate δεν αποτελεί με κανένα τρόπο ανακοίνωση συγκεκριμένης ημερομηνίας ή κάποια αλλαγή στα σχέδια που έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει η Microsoft.

Πηγή: PC World

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.