Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη Πλάτης - Αμφιθέα 3 - 0. Στο ρελαντί οι "μηχανές" τους

Ακόμα μια νίκη πέτυχε η εξαιρετικά φορμαρισμένη Νίκη Πλάτης απέναντι στην ομάδα της Αμφιθέας.
Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου χωρίς να έχει ανεβάσει πολλές στροφές είχε την δύναμη και όλα τα φόντα να ανοίξει το σκορ στο πέμπτο μόλις λεπτό. Δεν στάθηκε τυχερή να το κάνει.
Ήταν καλύτερη και στα δύο ημίχρονα, είχε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την Αμφιθέα.

Το Φίλμ του αγώνα ...........

Στο 5' η Νίκη κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Σύλλας ο οποίος έκανε το απευθείας σουτ. Η μπάλα πέρασε πάνω απο όλους και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 10' Η Αμφιθέα χτύπησε φάουλ με τον Σταματόπουλο απευθείας για γκόλ αλλά ο Βασιλόπουλος τινάχτηκε και έσωσε την εστία του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 14 ο Σύλλας εκτελεί κόρνερ η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι. Γίνεται παράλληλη σέντρα από τον Κωσταντόπουλο και η μπάλα ξαναφτάνει στον Σύλλα. Εκείνος με δεύετερη παράλληλη σέντρα βρίσκει τον Γεωργακόπουλο ο οποίος την διώχνει μακρυά απο την περιοχή του Βλάχου.
Στο 18 Ο Σύλλας εκτελεί κόρνερ, η μπάλα βρίσκει άτσαλα τον Σικαλία ο οποίος την έστειλε λίγο άουτ.
Στο 26 ο Σικαλίας έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση. Κάνει σούτ η μπάλα αποκρόυεται απο τον Βλάχο η οποία στρώνεται στον Κωσταντόπουλο. Εκείνος με ωραία ενέργεια έστρωσε την μπάλα στον Σικαλία ο οποίος έκανε το σουτ εκτελώντας τον βλάχο και έγραψε το 1 - 0.

Στα 30 η Αμφιθέα απείλησε σοβαρά τον βασιλόπουλο όταν σε οργανωμένη επίθεση ο Μπαρούτι έστρωσε την μπάλα στον Σταματόπουλο ο οποίος έκανε σούτ και ο Βασιλόπουλος τινάχτηκε και έδιωξε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 39 ο Βασιλόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα όταν σε επίθεση της Αμφιθέας, ο Βασιλόπουλος βγήκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και οριακά έπιασε την μπάλα.
Ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα θεωρώντας ότι έπιασε την μπάλα εκτός της γραμμής.

Στο 42 άλλη μια καλή φάση για την Νίκη.
Ο Σικαλίας βρέθηκε τετ α τετ με τον Βλάχο. Εκτέλεσε το σούτ και ο Βλάχος με γροθίες έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάλληψη η Νίκη Πλατης μπήκε το ίδιο σοβαρά και πειθαρχημένα. Πίεσε σε όλο το γήπεδο και δημιούργησε φάσεις. Σε αντίθεση με την Αμφιθέα που δεν απείλησε ουσιαστικά τον Βασιλόπουλο.

Στο 63 η Νίκη Κέρδισε πέναλτι. Ο Σταθόπουλος εκτέλεσε και έγραψε το 2 - 0.

Στο 69 Η Αμφιθέα δημιούργησε μια καλή προύπόθση για γκόλ μετά από χτύπημα φάουλ απο δεξιά.
Η μπάλα στρώθηκε στον Στασινόπουλο ο οποίος δεν την έπιασε καλά και ο Βασιλόπουλος έπεσε και την μπλόκαρε.

Στο 73 ο Κωσταντόπουλος βρήκε εκτός θέσης τον Βλάχο. Έκανε το δυνατό σούτ και την τελευταία στιγμή ο Παναγιώταρος απομάκρυν την μπάλα με κεφαλιά προς το κέντρο του γηπέδου σώζοντας την εστία του Βλάχου απο σίγουρο γκόλ.
Στο 83 Ο Χατζής δέχτηκε ωραία κάθετη πάσα. Πήγε να κάνει το σουτ η μπάλα κόντραρε και την ξαναπήρε ο Χατζης ο οποίος αυτή την φορά σε κενή εστία έγραψε το 3 - 0.
Ένα γκόλ που ο Χατζής το πανηγύρισε έξαλλα βγάζοντας την φανέλα του και κινήθηκε προς τον πάγκο της ομάδας.

Νίκη Πλάτης
Βασιλόπουλος, Χατζής, Καψιμάλης, Μιχαλακόπουλος, Αρβανιταντώνης, Γκίνο, Σικαλίας (71 Παπαθεοδοσίου), Κωνσταντόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σύλλας (59 Καραχάλιος), Άλμπαν.


Αμφιθέα
Βλάχος, Βασίλεφ(61 Χορταρέας), Κοσμάς Α., Φαρμάκης, Σταυρόπουλος, Κοσμάς Κ. (74 Παναγιώταρος), Σταματόπουλος, Μαπρούτι, Βαβύλας, Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος (79 Κάκαβας)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.