Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

OTE: Νέες μειωμένες τιμές για τα προγράμματα ΟΤΕ Mobile

Νέες μειωμένες τιμές για τα προγράμματα ΟΤΕ mobile, που προσφέρουν κάθε μήνα από μισή ώρα έως και 8 ώρες χρόνο ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητά, ανακοινώνει ο ΟΤΕ. Οι μειώσεις που ισχύουν από την αρχή του νέου έτους φθάνουν έως και 16%.

Με τα προγράμματα OTE mobile, η επικοινωνία από το σταθερό τηλέφωνο προς οποιοδήποτε κινητό γίνεται ακόμα πιο οικονομική, επιλέγοντας το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες του καθενός.

Αναλυτικά, οι νέες τιμές και τα διαθέσιμα προγράμματα ΟΤΕ Mobile περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

(Κλίκ στην εικόνα για πλήρες μέγεθος)



Οι παραπάνω μειώσεις ισχύουν αυτόματα και για τους υφιστάμενους πελάτες.

Τα ΟΤΕ mobile συνδυάζονται με όλα τα οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ, όπως τα αναβαθμισμένα δημοφιλή προγράμματα ΟΤΕ talk και conn-x talk, που προσφέρουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (δηλ. και προς το δίκτυο του ΟΤΕ αλλά και προς τα δίκτυα όλων των άλλων παρόχων).
Έτσι, ο ΟΤΕ προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα προγράμματα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους -ανάλογα με το είδος των κλήσεων που πραγματοποιούν και το χρόνο ομιλίας που επιθυμούν- μειώνοντας περαιτέρω το λογαριασμό τους.


Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα με ένα τηλεφώνημα στο 134, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ), στα Συνεργαζόμενα Δίκτυα Πωλήσεων (ΠΛΑΙΣΙΟ, MULTIRAMA, Info-Quest: καταστήματα U) ή online μέσω του www.oteshop.gr.

Πηγή: ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.