Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Η Καλύτερη μερα για το Φιλιατρά News.

Σήμερα φίλοι μου ήταν η καλύτερη μέρα για το Φιλιατρά Νews.
Τα σοβαρά θέματα που αναρτήσαμε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Διαμαντή Μαντζούνη του αστυνομικού που τραυματίστηκε βαριά απο τις σφάιρες δολοφόνων έφερε πάρα πολύ κόσμο στο Φιλιατρά News κάνοντας μας να νιώθουμε ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης.

Απο το μεσημέρι που καναμε την πρώτη μας ανάρτηση μέχρι και τώρα 01: 17 δεχτήκαμε πάνω απο 1600 περίπου επισκέψεις για να διαβάσουν νεότερα απο την κατάσταση της υγείας του 21χρονου Διαμαντή.
Απο το απόγευμα έκλεισα τον υπολογιστή μου λόγω ονομαστικής εορτής και επισκέψεων που δεχτήκα για χρόνια πολλά και μετα για τραπέζι στους φίλους και συγγενείς, μέχρι τώρα που ξανάνοιξα τον υπολογιστή μου διαπίστωσα ένα πολυ μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Αριθμός πρωτόγνωρος για το Φιλιατρά News απο τις 12 ιουλίου 2008 που είμαστε διαθέσιμοι στο διαδίκτυο. Διπλασιασμός επισκεπτών σε μια μερα αν σκεφτεί κανεις ότι ο μεσος όρος επισκεψεων μας κυμαινόταν απο 450 μέχρι 600 ημερησίως.
Με όλα αυτά ανέβηκε ο συνολικός αριθμός των επισκέψεων στις 73.136!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου νομίζω ότι είναι πολύ λίγο.
Οι όλες αυτές επισκέψεις σας, που κάνατε στο Φιλιατρά News μας επιφορτίζει με πρόσθετο μερίδιο ευθύνης για τις αναρτήσεις που κάνουμε.
Μια σοβαρή ενημέρωση απο την πρώτη μερα που ξεκινήσαμε και πορευτήκαμε.
Σας ευχαριστώ λοιπόν πάρα πολυ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Φιλιατρά Νews.
Σας υπόσχομαι ότι δεν θα απογοητευτείτε.

3 σχόλια:

  1. Αυτό αποδεικνύει ότι ο κάθε πολίτης ενδιαφέρεται όχι μόνο για τον μικρόκοσμό του αλλά θέλει να γνωρίζει γενικότερα τα συμβαίνοντα στην Χώρα μας και όχι μόνο.
    Πιστεύω ότι αυτό το «άνοιγμα» της θεματολογίας του news πρέπει να συνεχιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαράλαμπε όπως εγω παρακολουθώ και άλλα μεγάλα blogs, έτσι και οι άλλοι παρακολουθούν εμάς.
    Ορισμένα θέματα που δημοσιεύσαμε εμείς, αναδημοσιεύτηκαν και σε άλλα πολύ μεγάλα blogs τα οποία και ευχαριστώ.

    Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα πριν από λίγο στο Google, βρήκα το vendeta, το makelio , το apneagr και δεν ξερω ποιο άλλο ακόμα το δημοσίευσε.

    Και μην νομίζεις. Και μια επίσκεψη να γίνει προς εμάς το μαθαίνουν.
    Δυο τρεις φορές και πιθανόν να μπαίνει στα αγαπημένα με RSS...

    Πως δουλεύει η δική μας toolbar???
    Έτσι ακριβώς είναι το RSS.

    ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    Και το ευχαριστώ δεν το λέω τυπικά.
    Είναι ουσιαστικό και βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με την διαδικασία που αναφέρεις, όντως έτσι είναι, όμως διευκολύνει τον αναγνώστη μπαίνοντας στο news να έχει μια πλήρη εικόνα των όσων συμβαίνουν παρά να αρχίσει το σερφάρισμα. Και κάτι άλλο σημαντικότατο, μην υποτιμάμε την αξία των σχολίων τα οποία δίνουν την εικόνα του κάθε blog. Εγώ προσωπικά θα επιλέξω το blog που θα διαβάσω, με κριτήριο τόν σχολιασμό και θα αναζητήσω κάτι ξεχωριστό στη ανάλυση των γεγονότων πέρα από την ενημέρωση για αυτά.
    Μην ξεχνάμε ότι και οι εφημερίδες και τα blogs διαφοροποιούνται από τον σχολιασμό και την διαφορερική εκτίμηση των γεγονότων.
    Παράδειγμα το ίδιο γεγονός αναφέρει το Βήμα και Απογευματινή αλλά διαφορετική προσέγγιση κάνει η κάθε μία εφημερίδα, εκεί βρίσκεται το ενδιαφέρον.
    Αφού είδες και μόνος σου Χάρη την επιτυχία που είχαν οι χθεσινές σου αναρτήσεις, αυτό το γεγονός σου δείχνει το δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.