Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Εράνη και την Νίκη Πλάτης

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε σήμερα το απόγευμα στις 6 στο ξενοδοχείο "Λιμενάρι" τα δύο σωματεία της πόλης μας η Εράνη και η Νίκη Πλάτης.






Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα παιδιά που απαρτίζουν τις δυο ομάδες της πόλης μας μαζί με το παιδικό τμήμα της Εράνης όλοι οι παίκτες της Εράνης το παιδικό τμήμα της Εράνης και η ομάδα της Νίκης Πλάτης, οι Πρόεδροι των δυο ομάδων Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος (Νίκη Πλάτης) και Ευάγγελος Σταθόπουλος (Εράνη) μαζί με το Δ.Σ., οι προπονητές των ομάδων Αντώνης Μαυρέας, Σταύρος Αντωνόπουλος (Εράνη) και Παναγιώτης Παναγόπουλος (Νίκη Πλάτης), ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. και διευθυντής του γραφείου του Νομάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτης Τσιμόγιαννης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Άρης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, και ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Χαράλαμπος Στάμος.

Την έναρξη των χαιρετισμών έκανε ο Ευάγγελος Σταθόπουλος (πρόεδρος της Εράνης) όπου στον σύντομο χαιρετσμό του έκανε λόγο για την 7η δεκαετία που μπαίνει η ομάδα της Εράνης και ότι είναι μια ιστορική ομάδα που μέσα απο τα σπλάχνα της έχουν βγεί μεγάλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Super League και σε άλλα πρωταθλήματα.
Ευχήθηκε να έχουν οι ομάδες της πόλης μας καλή Χρονιά και παραίνεσε τους παίκτες να τιμήσουν την μεγάλη ιστορία της Ομάδας.

Ακολούθησε ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. ό οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε χρόνια πολλά επιτυχίες στα δυο σωματεία και παραίνεσε τους παίκτες να έχουν πάντα στο μυαλό τους το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ.

Ο Δήμαρχος Φιλιατρών στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε Χρόνια πολλά και επιτυχίες στα δυο σωματεία μας.
Τα Φιλιατρά είναι μια συνέχεια. Είναι ο πολιτισμός της ο αθλητισμός της οι άνθρωποι της.
Τα Φιλιατρά είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, είναι η Εράνη είναι οι σύλλογοι μας είμαστε όλοι εμείς.
Τα Φιλιατρά τα αγαπάμε και θα τα αγαπάμε.
Ευχήθηκε να είναι όλοι καλά, να εχουν υγεία και ευχήθηκε ότι καλύτερο.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους.
Είπε ότι απο αυτή την πόλη αυτή, ξεπήδησαν μεγάλα ονόματα του σύγχρονου Ελληνικού ποδοσφαίρου και ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να τους μοιάσουν.
Τόνισε να έχουν τα παιδιά στο μυαλό τους πάντοτε το "ευ αγωνίζεσθε".
Εδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τις ενέργειες τους και για την ενότητα που διατηρούν την ενότητα της ομάδας.

Ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου που πήρε για λίγο τον λόγο ευχήθηκε χρόνια πολλά Πολλές επιτυχίες και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Νίκου Λυμπερόπουλου, του Σωτήρη Λυμπερόπουλου και του Νίκου Φρούσου.
Δεν παρέλειψε να μεταφέρει και τους χαιρετισμούς του υπουργού πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά.

Οι χαιρετισμοί έκλεισαν με τον πρόεδρο της νίκης πλάτης Χαράλαμπο Αλεξανδρόπουλο που ευχήθηκε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στις δυο αγαπημένες ομάδες των Φιλιατρών.

Για την Ιστορία το φλουρί κέρδισε Κώστας Προνοΐτης στην πίτα των ακαδημιών, ο τερματοφύλακας της Νίκης Πλάτης, Κώστας Νικολόπουλος και ο αρχηγός της Εράνης Τάκης Αναστασόπουλος.

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας.

[ Για πλήρες μέγεθος κλίκ στις εικόνες ]


Από Αριστερά ο προπονητής της Εράνης Αντώνης Μαυρέας, ο Πρόεδρος της Εράνης Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, και ο Δήμαρχος Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας.





Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Άρη Σταθόπουλο




Ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου Υπεύθυνος επικοινωνίας της Εράνης κόβει την πίτα του παιδικού τμήματος της Ομάδας.





Ο πρόεδρος της Νίκης Πλάτης Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος κόβει την πίτα της ομάδας





Ο πρόεδρος της Εράνης Σταθόπουλος Ευάγγελος κόβει την πίτα της ομάδας





Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. δίνει αναμνηστικά από την Νομαρχία Μεσσηνίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.