Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Δυνατότητα πρόσβασης στο Gmail, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet

Η Google ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία για τους χρήστες του Gmail, η οποία δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους φακέλους του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση στο Internet. Η νέα υπηρεσία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα συνδεσιμότητας και δυσκολεύονται σε ελέγξουν τα μηνύματα που έχουν λάβει ή στείλει κατά το παρελθόν.

Η σχετική επιλογή βρίσκεται στην ενότητα Labs, την οποία μπορεί να επισκεφθεί ο χρήστης του Gmail από το σχετικό εικονίδιο στη σελίδα της υπηρεσίας. Το νέο feature ονομάζεται Enable Offline και η ενεργοποίησή του σηματοδοτεί την έναρξη μιας διαδικασίας, κατά την οποία το σύνολο των περιεχομένων του λογαριασμού Gmail αποθηκεύεται τοπικά στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή.

Έτσι, ακόμα κι αν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet, ο χρήστης .....

μπορεί να δει όλα τα προηγούμενα μηνύματα και να συντάξει νέα, τα οποία θα αποσταλούν αμέσως μόλις επανέλθει η σύνδεση. Η νέα υπηρεσία διατίθεται σταδιακά στους χρήστες του Gmail και θα εμφανιστεί σε όλους τους λογαριασμούς εντός των ημερών.

Πηγή: PC Magazine

1 σχόλιο:

  1. Τι να το κάνεις που δεν μπορείς να το συνδέσεις με το msn...???
    Καλύτερα το Hotmail.

    Kώστας Γ.
    Κυπαρισσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.