Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΕΡΑΝΗ: Περιμένουν πώς και πώς τον Μεσσηνιακό

Δυναμική παρουσία ετοιμάζει ο κόσμος της Εράνης

Να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό την κακή εμφάνιση κόντρα στο Φαραί και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Μεσσηνιακό θέλουν στο στρατόπεδο της Εράνης.
Οι “πράσινοι“ δεν αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και λίγο έλειψε να το πληρώσουν με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Αυτό είχε ως επακόλουθο να τα... ακούσουν από τους προπονητές τους Αντώνη Μαυρέα και Σταύρο Αντωνόπουλο.

Μάλιστα χθες η προπόνηση έγινε στις 7 (!) το πρωί, ως ένα είδος καψονιού για την κακή εικόνα που έδειξαν κόντρα στο Φαραί.

Να σημειώσουμε ότι είχε προγραμματιστεί προπόνηση και χθες το απόγευμα, αλλά τελικά τους τη χάρισαν.

Αντωνόπουλος: "Συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό"

"Η εμφάνισή μας ήταν σε μέτρια επίπεδα και μόνο το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και φαίνεται πως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει", είπε στην "Ε" ο Σταύρος Αντωνόπουλος και αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό πρόσθεσε: .......

"Το ματς με το Φαραί ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλη μας η προσοχή είναι στον Μεσσηνιακό. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και μακάρι να δούμε καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι να το απολαύσουν“.

Νοκ άουτ ο Ασημακόπουλος, ελπίδες για Βαρούχα

Πάντως οι απουσίες δεν θα λείψουν ούτε από το μεθαυριανό ματς. Ο Θοδωρής Ασημακόπουλος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στο ματς με το Φαραί και τέθηκε νοκ άουτ, ενώ δεν υπολογίζεται για ένα ακόμη παιχνίδι ο Θοδωρής Ανεστόπουλος που έχει χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς.
Ο Στέφανος Βαρούχας προπονείται κανονικά, όμως είναι αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και ίσως να μην χρησιμοποιηθεί ή μπορεί να καθίσει στον πάγκο.

Περιμένουν την μπλε κάρτα του Τσιριγώτη

Οσο για τον Ηλία Τσιριγώτη, οι άνθρωποι της Εράνης έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και περιμένουν μέχρι σήμερα το βράδυ την μπλε κάρτα του από την ομοσπονδία της Κύπρου προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τον Μεσσηνιακό.
Από εκεί και πέρα στα Φιλιατρά επικρατεί ξεσηκωμός για το ματς της Κυριακής και ο φίλαθλος κόσμος της Εράνης αναμένεται να δώσει δυναμικό “παρών“ και να βοηθήσει τους “πράσινους“ να φτάσουν στη νίκη στο μεσσηνιακό ντέρμπι.

Πηγή: Ελευθερία

5 σχόλια:

  1. ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΡΗ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα πάσα πιθανότητα συζητάει με την διοίκηση για την επιστροφή του.
    Αυτό όμως δεν το επιβαιβαιώνουν αλλά με τις υπεκφυγές που έλαβα δεν το διαψεύδουν.

    Μπορεί να γυρίσει στην ομάδα, μπορεί όχι...
    Ακούγεται έντονα έξω ότι ο Ζώκος θα επιστρέψει.
    Απλά μένει να ανακοινωθεί από την ομάδα.
    Δεν έχει πάει σε άλλη ομάδα, και αυτό το ξέρουν όλοι.

    Και αν θες την γνώμη μου, ο Ζώκος πρέπει να ξαναγυρίσει στην ομάδα.

    Είναι παικταράς και η Εράνη έχει ανάγκη από παικταράδες σαν τον Ζώκο.

    Ετσι δεν είναι "Αρχοντα"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.