Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Νέα αποχή των Δικηγόρων της Κυπαρισσίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΠΕΤΡΟΥ, Δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου, συνήλθε εκτάκτως και ψηφίζει ομόφωνα τα εξής:

Εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Εκφράζει την οδύνη όλων των μελών του για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου που λάμπρυνε το δικηγορικό λειτούργημα ασκώντας το με γνώσεις, ήθος και ανθρωπιά. Εκφράζει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του για την ύπουλη και άνανδρη εγκληματική ενέργεια που προκάλεσε τον βίαιο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και επέφερε σοβαρό πλήγμα στο θεσμικό ρόλο του δικηγόρου στην απόδοση της δικαιοσύνης.
Απαιτεί από τις αρμόδιες αρχές να ......

ενεργήσουν τα δέοντα προς όλες τις κατευθύνσεις για την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου θα συμμετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία του και θα καταθέσουν στεφάνι.
Στη μνήμη του εκλιπόντος θα διατεθεί το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρω σε φορέα που θα υποδειχθεί από την οικογένεια του εκλιπόντος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους μέχρι και την Παρασκευή 06.02.2009.

Πηγή: Radio 936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.