Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Πρατήριο λιανικής της ΕΑΣ Μεσσηνίας

Βελτιώνεται η κίνηση στο πρατήριο λιανικής πώλησης της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, στις εγκαταστάσεις της στη Θουρία. Ο κόσμος γνωρίζει σιγά σιγά την ύπαρξή του. Ντόπιοι και επισκέπτες του νομού, ετεροδημότες και όχι μόνο, σταματούν και αγοράζουν μεσσηνιακό ελαιόλαδο κι ελιές Καλαμών που τυποποιεί η ίδια η Ενωση.
Ο γενικός διευθυντής της ΕΑΣ κ. Ραπτέας δήλωσε:

«Αυξήθηκε ο τζίρος στο πρατήριο το διάστημα των γιορτών και στην αρχή του χρόνου. Ερχεται κόσμος από τη διαφήμιση που κάναμε. Πάνε και παίρνουν προσπέκτους, υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Σταματάει ο κόσμος κι αγοράζει.
Είναι και περαστικοί επισκέπτες, αλλά και Μεσσήνιοι - Καλαματιανοί».

Ο γενικός διευθυντής επεσήμανε πως τα προϊόντα διατίθενται σε τιμές λιανικής, αλλά πιο χαμηλές, πιο οικονομικές. Τα προϊόντα που διατίθενται είναι: Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και ΠΟΠ σ’ όλες τις συσκευασίες, από 250 ml μέχρι 5 λίτρα, ελιές Καλαμών ΠΟΠ και κοινές, από βαζάκια των 360 γραμμαρίων μέχρι 2κιλα και 5κιλα πλαστικά βαρελάκια.

Ο κ. Ραπτέας μας ενημέρωσε ότι έχουν ζητήσει από το “Νέστορα“ να τους δώσει να διαθέτουν κρασί από το συνεταιρισμό. Επίσης, ενδιαφέρον έχει δείξει ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός, για να βάλει και να πουλάει μέλι - κι αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.
Το πρατήριο λειτουργεί ώρες καταστημάτων.

Πηγή: Βάλτα Τριφυλίας

1 σχόλιο:

  1. Η λειτουργία αυτού του εγχειρήματος θα στεφθεί από επιτυχία ΜΟΝΟ άν οι τιμές πώλησης είναι χαμηλότερες των αντιστοίχων στα άλλα καταστήματα.
    Να μην παρουσιασθεί το φαινόμενο που παρατηρούμε στο δρόμο προς Τρίπολη που οι ντόπιες πατάτες είναι ακριβότερες από τα Super markets της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.