Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Τα Φιλιατρά βρέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου

Περιοδεία σε δήμους της Τριφυλίας είχε το πρωί της Παρασκευής το μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ και υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας στις προηγούμενες εκλογές Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η κα Γιαννακοπούλου μίλησε με ελαιοπαραγωγούς όπου έγινε δέκτης των παραπόνων των αγροτών για την τιμή στο λάδι και ανέπτυξε το πρόγραμμα του κόμματος της για τις κινήσεις που επιβάλλονται να γίνουν για να αντιστραφεί το κλίμα. Αναφέρθηκε στις πρόσφατες δεσμεύσεις που ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Παραβρέθηκε στην κοπή πίτας που έγινε στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διοίκηση αλλά και εργαζομένους του ιδρύματος και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο κτηριακά όσο και σε ελλείψεις νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος.

Σε δήλωση που παραχώρησε τηλεφωνικά η Κα Γιαννακοπούλου στο Φιλιατρά News υποστήριξε τα εξής:
Μετά από την συνάντηση και την συζήτηση που είχα και με τους εργαζομένους αλλά και την διοίκηση του ΚΑΦΚΑ, διαπίστωσα ότι ενώ θα μπορούσε να έχει απεριόριστες δυνατότητες, θα μπορούσε να λειτουργεί ως κέντρο φιλοξενίας αντίστοιχων περιπτώσεων ολόκληρης της Πελοποννήσου, δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Το ήδη υπάρχον προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες υπερβάλλοντας εαυτούς. Κάνουν ότι μπορούν αλλά αυτό δεν φτάνει.
Πρέπει να γίνει άμεσα πρόσληψη προσωπικού, να κοπούν κάποια κονδύλια, έτσι ώστε το ΚΑΦΚΑ να αναδείξει τις πραγματικές δυνατότητες που έχει.
Φιλιατρά News

1 σχόλιο:

  1. Μου φαίνεται ότι «οδεύομεν πρός εκλογάς».
    Πάντα μας θυμούνται σε προεκλογικές περιόδους. Νάναι καλά.
    Τις υπόλοιπες μέρες...
    Βρίσκουν και τα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.