Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση συντονιστικής επιτροπής αγροτών Τριφυλίας - Πυλίας

Η συντονιστική επιτροπή αγροτών από την Τριφυλία και Πυλία η οποία συγκροτήθηκε την Πέμπτη 22/1/2009 ύστερα από την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη χώρα, συνεδρίασε την παρασκευή 23 Ιανουαρίου και αποφάσισε.

Το κάλεσμα σε προσυγκεντρώσεις Σάββατο 24/1 και Κυριακή 25/1 σε κάθε χωρίο της Μεσσηνίας και την Δευτέρα συνάντηση όλων των αγροτών στο Ριζόμυλο.
Εκεί θα αποφασιστεί η συνέχεια των κινητοποιήσεων.

Καλούμε όλους τους ελαιοπαραγωγούς, όλους τους αγρότες αλλά και όχι μόνο, να συμμετέχουν στις αγωνιστικές προσπάθειες που καταβάλουμε για να μην μαραζώσει ο νομός μας.
Οι εξευτελιστικές τιμές των αγροτικών προϊόντων απειλούν το μέλλον όλων μας.

Όσον αφορά το κάλεσμα της Ένωσης Αγροτικών Συνετερισμών Μεσσηνίας.....

στον παραγωγικό κόσμο για συνάντηση στην Καλαμάτα Το Σάββατο 24/1 η συντονιστική επιτροπή ομόφωνα ενέκρινε ότι η ΕΑΣ Μεσσηνίας κινείται σπασμωδικά κάτω από την πίεση των εξελίξεων για να αποκτήσει ρόλο.
Τον ουσιαστικό ρόλο όμως που θα έπρεπε να έχει, τον έχει χάσει εδώ και χρόνια αφού έχει ξεκοπεί εντελώς από τον αγροτικό κόσμο και τα προβλήματα του.

Παρ' όλα αυτά η συντονιστική επιτροπή συμμετείχε στην συνάντηση .

Ψηφίστηκε να μην πάνε στη Κόρινθο.

Η συντονιστική επιτροπή αγροτών Τριφυλίας.

Πηγή: Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΑΣ έχοντας χάσειτην πρωτοβουλία των κινήσεων προσπάθησε μετά να σαμποτάρει κάθε αγωνιστική κινητοποίηση. Μπράβο στους αγρότες της Δυτ. Μεσσηνίας για την αγωνιστική τους συνέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.