Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Μάχη για τη ζωή του στην Εντατική δίνει ο Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου που δέχτηκε δολοφονική επίθεση

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει για δεύτερη συνεχή ημέρα διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ο δικηγόρος από την Κυπαρισσία, Σπύρος Ιωάννου, που το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε εγκληματική επίθεση μέσα στο γραφείο του.

Ο 53χρονος δικηγόρος έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βλάβες από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε και η κατάστασή του κρίνεται από τους ιατρούς εξαιρετικά σοβαρή.
Συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι είναι οι οικείοι και οι συνάδελφοί του από το πρωτοφανές κι εγκληματικό αυτό συμβάν, ενώ ο ίδιος δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε χθες αυτοψία στο .......

γραφείο του δικηγόρου, προκειμένου να συλλέξει επαρκή στοιχεία κι ενδείξεις, που θα ρίξουν φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση και θα συμβάλουν στην ανακάλυψη του ή των δραστών.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες από το επαγγελματικό και φιλικό του περιβάλλον, ερευνούν κάθε αναφορά και στοιχείο, ώστε να καταλήξουν στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην άνανδρη δολοφονική επίθεση.

Πηγή: Επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.