Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας καταστημάτων

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2009

Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με το Δίκτυο Καταστημάτων του, και σε συνέχεια προηγούμενης Ανακοίνωσης από τις 17/10/2008, ο ΟΤΕ υπενθυμίζει τα παρακάτω:

* Λόγω της ελάχιστης ή μηδενικής εμπορικής δραστηριότητάς τους, κρίνεται σκόπιμη η διακοπή της λειτουργίας κάποιων καταστημάτων. Τα καταστήματα αυτά, περίπου 120 συνολικά, συνεισφέρουν περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του ΟΤΕ.

* Οι πωλήσεις από τα παραπάνω καταστήματα θα αναδρομολογηθούν στα πλησιέστερα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ και στο 134, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης.

* Όσον αφορά στους περίπου 250 εργαζομένους στα εν λόγω καταστήματα, ο ΟΤΕ διαβεβαιώνει εκ νέου ότι αφενός οι θέσεις εργασίας είναι διασφαλισμένες, αφετέρου έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για την αξιοποίησή τους σε άλλες οργανικές θέσεις εργασίας.

* Λαμβάνοντας υπόψη τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες κάποιων περιοχών (π.χ. νησιά, απομακρυσμένες περιοχές, κλπ) δημιουργούνται πανελλαδικά 38 «Σημεία Εξυπηρέτησης». Τα Σημεία αυτά παρουσίας του ΟΤΕ θα καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών για εξοφλήσεις λογαριασμών καθώς και παροχή υποστήριξης σε θέματα που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες ΟΤΕ.

* Η διαδικασία εξορθολογισμού του Δικτύου Καταστημάτων του ΟΤΕ έχει ξεκινήσει από το 2006 και εντάσσεται στη στρατηγική του ΟΤΕ για τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του δικτύου του.

Πηγή: ΟΤΕ

Σχόλιο
Με τι ποσό είπαμε αμείβονται τα μεγάλα λαμόγια του ΟΤΕ??? Δείτε εδώ τα ποσά
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.