Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Νίκη Πλάτης 5 αστέρων!!!! 5 - 0 την Ανδρούσα

Με το δεξί μπήκε στον Νέο γύρο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄Τοπικής η Νίκη Πλάτης που απέδειξε ότι είναι μια ομάδα 5 αστέρων μιας και επικράτησε επί της Ανδρούσας με σκορ 5 - 0 στο ξερό γήπεδο των Φιλιατρών θυμίζοντας σε όλους ότι είναι μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα και την άνοδο της στην Α' τοπική κατηγορία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου εμφανίστηκε για ένα ακόμα παιχνίδι σοβαρή και πειθαρχημένη και επιβλήθηκε με το ευρύ σκόρ 5-0.
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι οι πολλές φάσεις που έκανε η Νίκη σε σχέση με την Ανδρούσα που κατάφερε να κάνει ΜΟΝΟ 3 φάσεις στα 90 λεπτά του αγώνα.

Η πρώτη καλή φάση για την Νίκη ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν ο Κωσταντόπουλος έκανε εάν σουτ με αξιώσεις αλλά ο Χάλεσης είχε αντίθετη άποψη πέφτοντας και μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 7 Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Φερέττη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά απ' όλους και κατευθυνόμενη προς το τέρμα ο Βασιλόπουλος την μπλόκαρε.

Στο 9ο Γκρέτσα εκτέλεσε φάουλ έγινε μια φάση διαρκείας στα κερέ του Χάλεση, με δυο απανωτά σούτ τα οποία έδιωξαν οι Βισμανάρ και ο Καρλάφτης. Η μπάλα ήρθε στον Σταθόπουλος Παναγιώτη αλλά εκείνος με δυνατό σουτ την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στι 21 μια ακόμα καλή φάση για γκολ με τον Γκίνο από αριστερά έκανε σέντρα. Η Μπάλα βρήκε τον Κωσταντόπουλο αλλά το σούτ που έκανε ήταν αδύναμο και η μπάλα βγήκε λίγο άουτ.
Στο 24 Ο Κωστασντόπουλος έκανε κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στο οριζόντιο δοκάρι

Στο 27 ΓΚΟΛ ο Γεωργακόπουλος με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Χάλεση γράφοντας το 1 - 0

Στο 32 Παραλίγο να διπλασιαστούν τα τέρματα μετά από δυνατό σουτ του Γκρέτσα από αριστερά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 32 ο Σταθόπουλος εκτέλεσε φάουλ. Βρήκε σε παίκτες της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι έδιωξαν. Η Μπάλα πήγε στον Κωσταντόπουλο κι εκείνος έκανε σουτ αναγκάζοντας τον Χάλεση να διώξει σε κόρνερ.

Στο 36 ο Νταλιάνης έπιασε ενα σουτ που έκανε ο Πατσούλας αλλά ήταν αδύναμη η εκτέλεσε και ο Βασιλόπουλος μπλόκαρε.

Στο 39 η νίκη Διπλασίασε τα τέρματα με τον Γκρέτσα σε αντεπίθεση της Νίκης.

Στο 42 τα τέρματα τριπλασιάστηκαν με τον Γκίνο ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χάλεση και τον πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Νίκη μπήκε εξίσου σοβαρά στο παιχνίδι σκοράροντας για τέταρτη φορά με τον Γεωργακόπουλο.

Στο 67 Η Νίκη έχασε καλή ευκαιρία για γκόλ όταν σε ένα δυνατό σουτ και ενώ η μπάλα φαινόταν ότι θα πήγαινε μέσα στα δίχτυα εκείνη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 68 Μετά από μια δυνατή μπαλιά ο Παγάνης δεν μπόρεσε να τσιμπήσει την μπάλα και ο Βασιλόπουλος μπλόκαρε στον αέρα.

Στο 69 Ο Κωσταντόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χάλεση και πέτυχε το 5 - 0.

Στις φωτογραφίες
Αριστερά ο Γεωργακόπουλος που πέτυχε τα 2 τέρματα, δεξιά ο Κωσταντόπουλος που πέτυχε το 5ο Τέρμα



Νίκη Πλάτης
Βασιλόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Καψιμάλης, Αρβανιταντώνης, Σταθόπουλος, Σύλλας, Γκίνο, Άλμπαν, Κωσταντόπουλος, Σικαλιάς, Γεωργακόπουλος

Οι αλλαγές
Στο 51 Την θεση το Σταθόπουλο Παναγιώτη πήρε ο Σταθόπουλος Ευστάθιος
Στο 61 Την θέση του Γεωργακόπουλου πήρε ο Βενετσανάκος
Στο 64 Την Θέση του Σύλλα πήρε ο Χατζής


Ανδρούσα
Χάλεσης, Μαραγκούλιας, Βισμανάρ, Πατσούλας Κάλλας Γιώργος του Βασιλέιου, Φερέττης, Καρλάφτης, Νταλιάνης Κάλλας Γιώργος του Κωσταντίνου,
Χονδρός, Παγάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.