Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Δεν υπερψηφίστηκε η πρόταση της Μειοψηφίας του Επιμελητηρίου για μείωση των συνδρομών κατά 40%

«Η Μειοψηφία του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας ενημερώνουμε τους επιχειρηματίες του Νομού μας ότι κατά την τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου στις 26 Ιανουαρίου 2009 δεν υπερψηφίστηκε η πρότασή μας για μείωση των συνδρομών κατά 40% από 1 Ιανουαρίου 2009, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των εξόδων των επιχειρήσεων στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.
Αντ' αυτής ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιώργος Καραμπάτος, κατέθεσε πρόταση που υπερψηφίστηκε από τους συμβούλους της Πλειοψηφίας για τη μείωση των συνδρομών μόνο για τη φετινή χρονιά, κατά 10% και χωρίς να περιλαμβάνει και τις Α.Ε.

Επισυνάπτουμε προς ενημέρωση πίνακα με τις συνδρομές των ......

συναδέλφων μας στα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, τα οποία έχουν μεγάλη δραστηριότητα, προσφέρουν δωρεάν εκπαίδευση και σεμινάρια προς τα μέλη τους και απορούμε βέβαια, πώς καταφέρνουν να διατηρούν χαμηλά τα έξοδά τους και να λειτουργούν απρόσκοπτα με αυτές τις συνδρομές».



Την ανακοίνωση υπογράφουν τα μέλη της Μειοψηφίας του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου: Δημήτρης Αδαμόπουλος, Δημήτρης Γαλανάκης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Χρυσαλιώ Τσούλου και Δημήτρης Χριστόφορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.