Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Σημαντικό προβάδισμα για την Εράνη. 2-0. Κέρδισε το Φαραί

Σημαντικότατο προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση με 2 - 0 εναντίον του Φαραί πήρε η Εράνη στο γήπεδο Φιλιατρών.
Η Εράνη σημείωσε τραγική εμφάνιση χωρίς καμία συνοχή και πειθαρχία που σίγουρα δεν άρμοζε σε ομάδα Δ' Εθνικής κατηγορίας απέναντι σε μια εξαιρετικά υποδιαίστερη της ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Α' Τοπικό πρωτάθλημα.
Πέρα από κάθε αμφιβολία το 2 - 0 του αγώνα κρίνεται εξαιρετικά δίκαιο και παλικαρίσιο συνυπολογίζοντας την άθλια διαιτησία του Ζαρακοβίτη ο οποίος ήταν εκτός τόπου και χρόνου!!!

Η Εράνη ευτύχησε να προηγηθεί στο 8ο λεπτό με τον Νικολόπουλο που μετα απο σούτ εκτέλεσε τον Μέντζα που δεν μπόρεσε να αντδράσει πετυχαίνοντας το 1 - 0.
Το δεύτερο γκόλ ήρθε στο 90 με τον Παναγιωτίδη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετα απο εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη.
Η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Εράνη ήρθε στο 25 όταν ο Ασημακόπουλος έπαθε τράβηγμαστον δικέφαλο και ζήτησε αντικατάσταση.

Εράνη:
Αθανασόποπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιάννη, Ντινιώτης Ηλίας , Ντινιώτης Χαρ/μπος (45' Τσώνης), Παναγιωτίδης, Κώτσος, Κόλλιας (62 Χατζηπαναγιώτης), Αναστασόπουλος Ασημακόπουλος (25' Παναγιωτακόπουλος) Νικολόπουλος

Φαράι:
Μέντζας, Παντσιώτης, Παθλόπουλος, Κορδελάκης, Τσάκωνας, Σερεμέτης, Κουτουμάνος (90 Μπαστακός), Μοράκης, Αλεξανδρόπουλος, Καρλάφτης, Ψωρομύτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.