Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

10 χρόνια φυλακή για 40 γρ. κοκαΐνη

Σε κάθειρξη 10 ετών και 5 μηνών καθώς και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Μάρκου Μπ. Περπαρίμ για διακίνηση 40,1 γραμμαρίων κοκαΐνης, απείθεια και άλλες πλημμεληματικές πράξεις.
Οπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία και τις καταθέσεις των ανδρών της Δίωξης, στην υπηρεσία τους υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 23χρονος Αλβανός διακινούσε κοκαΐνη στην περιοχή της Μεσσήνης.
Στις 12 Μαρτίου του 2007 τον ακολούθησαν με το αυτοκίνητο και όταν αυτός μπήκε σε ένακαφενείο της πόλης προσπάθησαν να τον συλλάβουν.
Ο κατηγορούμενος κατάφερε να τους ξεφύγει, οι αστυνομικοί όμως είχαν προλάβει να πάρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Στην έρευνα που ακολούθησε, κάτω από το κάθισμα του οδηγού βρήκαν σε ένα τσαντάκι μέσης την κοκαΐνη, ένα ψαλιδάκι και ζελατίνες από τις οποίες έλειπαν στρογγυλά κομμάτια, σημάδι σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών ότι τύλιγε σε αυτές την κοκαΐνη.
Επίσης βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας.

Αναζητώντας τον, στο σπίτι ενός ξαδέρφου του στο Μαυρομάτι, βρήκαν μια εντούρο μηχανή την οποία ο κατηγορούμενος είχε κλέψει από την Καλαμάτα. Τελικά, τον βρήκαν σε ένα στάβλο στην περιοχή όπου εντόπισαν μια ακόμα κλεμμένη μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία είχε κλέψει ο κατηγορούμενος από την Τρίπολη. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει την κοκαΐνη από έναν συμπατριώτη του για 1.800 ευρώ, λεφτά που είχε μαζέψει από τη δουλειά του.
Τη ζυγαριά ισχυρίστηκε πως την είχε για να μην τον ξεγελάσουν οι προμηθευτές του, όσο για τις μηχανές παραδέχτηκε ότι τις έκλεβε για να εντυπωσιάσει την κοπέλα του.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.