Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΑΝΗ 1-1 Καλό τεστ και για τους δύο

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες αργά το απόγευμα στο γήπεδο του Κορδία, Πανιώνιος και Εράνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους, για τα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν.

Ο Πανιώνιος τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω.
Ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος και ο συνεργάτης του Αποστόλης Γαϊτάνης έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία των παικτών που χρησιμοποίησαν καθ‘ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ικανοποίηση υπάρχει και στην τεχνική ηγεσία της Εράνης για την εικόνα που έδειξαν όλα τα παιδιά στο χθεσινό φιλικό, που ήταν και το μοναδικό που έδωσαν στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αποτέλεσε ένα καλό τεστ πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανηλειακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή στην έδρα της η φιλιατρινή ομάδα.
Να σημειωθεί ότι στη αρχική 11άδα αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Τσιριγώτης, στο πρώτο του ματς με τη φανέλα της Εράνης.
Στο σκορ προηγήθηκε η Εράνη με σουτ του Νικολόπουλου στο 70’.
Οι “κυανέρυθροι“ απάντησαν 10 λεπτά αργότερα με ψηλοκρεμαστό σουτ του Π. Καλόμαλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Σιώτος, Καραμούζης, Στυλιανόπουλος, Ηλιόπουλος, Λιανός, Καμπεράι, Γιαννακόπουλος, Μοιρούλης, Καναλουπίτης, Γ. Καλόμαλος, Ψαρράς.

Επαιξαν και οι
Π. Καλόμαλος, Μπελαούρης, Καλογερόπουλος, Κολυβάρης, Μάραντος, Μήτρος, Τζους, Φ. Σπύρος, Π. Σπύρος, Σκαρπέτης.



ΕΡΑΝΗ:
Αθανασόπουλος, Γιάννης, Μουχίκας, Ανδρεόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος,Κώτσος, Κορμπής, Ανεστόπουλος, Χ. Ντινιώτης, Τσιριγώτης.

Επαιξαν και οι
Αλεξανδρόπουλος, Αδαμόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Ηλ. Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Πιχιγιόνι, Αναστασόπουλος, Νικολόπουλος, Τσώνης, Βαρούχας, Ασημακόπουλος, Παπαγιωτακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.