Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2008

Η επίσκεψη του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών πραγματοποίησε σήμερα ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα, και τον αντιδήμαρχο Φιλιατρών Κο Χαράλαμπο Παγάνη.

Συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΚΑΦΚΑ Κο Κώστα Δεμπεγιώτη, και ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος.
Ο κος Δράκος έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΚΑΦΑΚΑ τόσο απο την έλλειψη προσωπικού τόσο νοσηλευτικού όσο και διοικητικού, προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ιδρύματος και και του ζητήθηκε η προσωπική του παρέμβαση ώστε η Ελληνική πολιτεία να σκύψει πάνω στο πρόβλημα λειτουργίας του και να δώσει λύσεις.

Ο Νομάρχης Κος Δράκος είπε ότι χρειάζεται να γίνει ένας φάκελος με όλα τα απαραίτητα χαρτιά που χρειάζονται από ειδικούς όπως μηχανικούς, ειδικό σε θέματα υγείας κλπ και να ζητηθεί τόσο από την Νομαρχία όσο και από τον Δήμο η συνδρομή του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά του Υπουργού Υγείας Κου Δημήτρη Αβραμόπουλου ή όποιου υπουργού θα είναι στην ηγεσία του Υπουργείου ώστε να πάρουν κονδύλια και να προχωρήσουν.

Ο Κος Δράκος σε δηλώσεις που παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Φιλιατρά News είπε τα εξής:



Σε ερώτηση που θέσαμε στον Νομάρχη Μεσσηνίας σχετικά με την βόλτα στις εγκαταστάσεις του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών και διαπιστώνοντας ιδίοις όμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις φθορές ο κος Δράκος είπε:



Ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών Κος Κώστας Δεμπεγιώτης μετά την συνάντηση του με τον Κο Δράκο σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Φιλιατρά News είπε:



Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις σύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο Νομάρχης Μεσσηνίας για τις ενέργειες που πρόκειται να γίνουν.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Ξανά στην Τριφυλία ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος

Την περιοχή της Τριφυλίας θα επισκεφτεί σήμερα Σάββατο 27/12 ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διανεμηθεί ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος θα επισκεφθεί τις 9:30 την λαϊκή αγορά Κυπαρισσίας

Αμέσως μετά στις 11:30 θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Τέλος στις 12 θα επισκεφθεί το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών.

Χάλασε και πάλι ο καιρός

Χάλασε και πάλι από την παρασκευή το πρωί ο Καιρός στα Φιλιατρά με συννεφιά ασθενείς βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Το κύμα αυτό της κακοκαιρίας έφτασε και στον Νομό Μεσσηνίας και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή.

Επιστροφή

Αγαπητοί φίλοι καλή σας μέρα και Χρόνια Πολλά.

Μετά από διήμερα απουσία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων είμαστε πάλι εδώ πιάνοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή για να "του δώσουμε να καταλάβει" για να σας μεταφέρουμε την ειδησεογραφία που υπάρχει για την πόλη μας.

Ας δούμε στις επόμενες αναρτήσεις μας τι συνέβη στα Φιλιατρά.

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2008

Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας

ImageHost.org


Xρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα

Από τα αγαπημένα σας
Φιλιατρά News
,
Φιλιατρά Forum

και Φιλιατρά Magazine


ImageHost.org

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2008

Party κάνει η Β΄Λυκείου Φιλιατρών

Η Β' Λυκείου Φιλιατρών σας προσκαλεί να περάσετε όμορφα στο party που διοργανώνει στο Club Antico στο τέλος του πεζόδρομου στα Φιλιατρά αύριο Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου.


Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα

O Δήμαρχος Φιλιατρών στο Χριστουγενιάτικο μήνυμα τους σε όλους τους Φιλιατρινούς αναφέρει τα εξής:
Δυο χιλιάδες οκτώ χρόνια από τη γέννηση του Χριστού το μήνυμα των Χριστουγέννων, της αγάπης και της Ειρήνης, παραμένει πάντα επίκαιρο ζεσταίνοντας τις καρδιές των ανθρώπων.

Ένα μήνυμα που ενδυναμώνει την ελπίδα και την προσδοκία μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Ας γιορτάσουμε και φέτος όλοι μαζί τα Χριστούγεννα, προσφέροντας απλόχερα το απόθεμα της αγάπης και της καλοσύνης μας, στα παιδιά αλλά και σ' όλους εκείνους που υποφέρουν και πονούν.
Σε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη.


Ας αφεθούμε στο εορταστικό κλίμα, και ας συμμετέχουμε ενεργά στον εορτασμό των Χριστουγέννων, ξεχνώντας τις καθημερινές μας έγνοιες και τα προβλήματα.
Ας αφήσουμε την καρδιά μας να πλημμυρίσει αγάπη.
Ας αισθανθούμε μέρος του συνόλου.
Ας συμμετέχουμε κι ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου.

Για τα Φιλιατρά μας, την πόλη που αγαπάμε, εύχομαι πρόοδο, ευημερία, μέρες ανάπτυξης και να κατακτήσει όλα όσα δικαιούται.
Προσωπικά διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας, ότι θα συνεχίσουμε συλλογικά όπως μέχρι σήμερα, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι που το όραμα για μια ζωντανή και σύγχρονη πόλη, να καταστεί πραγματικότητα.

Πιστεύω το 2009 να είναι καρποφόρο και παραγωγικό και ότι με τη στήριξη και συνεργασία όλων μας, θα πετύχουμε την πραγματοποίηση των στόχων μας.

Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας.


Άλκης Ξύγκας
Δήμαρχος Φιλιατρών

Και λίγο γέλιο με γάτες

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Νομάρχη Μεσσηνίας Κου Δημήτρη Δράκου

Ο Νομάρχης Μεσσηνίας κος Δημήτρης Δράκος στο Χριστουγενιάτικο Μήνυμα του προς τους πολίτες της Μεσσηνίας αναφέρει τα εξής:
Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους Μεσσήνιους και τις Μεσσήνιες Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευημερία σε σας και στις οικογένειές σας.

Είναι γεγονός ότι οι σημερινές γιορτές μας βρίσκουν όλους σε μια περίοδο περισυλλογή
ς και στοχασμού δεδομένου και των κρίσιμων οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών που βιώνουμε.

Η γιορτή των Χριστουγέννων ας σταθεί αφορμή πέραν από την ανταλλαγή ευχών και δώρων να πλησιάσουμε στη Φάτνη της Βηθλεέμ, να φωτιστούμε από το φώς που εκπέμπεται από το θαυματουργικό Θείο Βρέφος και την Πάναγνη Παρθενομήτορα.
Χρειάζεται να κατανοήσουμε ξανά τη σημασία του, να εμποτισθούμε ξανά από το πνεύμα που μεταδίδει: την ειρήνη, την συγκατάβαση, την αγάπη.


Εύχομαι και πάλι ολόψυχα όλοι μας να γιορτάσουμε με τρόπο ουσιαστικό και συνάμα μοναδικό τα φετινά Χριστούγεννα, να μπούμε στο βαθύτερο νόημά τους, που είναι η αγάπη και η προσφορά.
Καλά Χριστούγεννα!

Δημήτρης Δράκος
Νομάρχης Μεσσηνίας

Β' Τοπική 1ος Όμιλος: Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής





Εράνη: Ανακοίνωση - καταγγελία για τα επεισόδια στο Λάππα

ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό σκέλος και η ήττα της Εράνης από τον Ατρόμητο Λάππα, εξαιτίας των θλιβερών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Λάππα και έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Εράνης.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος και αδελφός του προέδρου, Παναγιώτης Σταθόπουλος, δέχθηκε επίθεση στην κερκίδα όπου βρισκόταν, ενώ γενικότερα στο γήπεδο υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας και η αποστολή της Εράνης αποχώρησε από το γήπεδο συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Προπηλακισμοί και έκτροπα

Μάλιστα χθες η διοίκηση της Φιλιατρινής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση που καταγγέλλει τα όσα διαδραματίστηκαν προχθές στο γήπεδο του Λάππα.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το Δ.Σ. της Εράνης Φιλιατρών καταγγέλλει τα όσα διαδραματίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Λάππα. Συγκεκριμένα παράγοντες του Ατρόμητου επιτέθηκαν και προπηλάκισαν παράγοντα της ομάδας μας καθώς και ποδοσφαιριστές που παρακολουθούσαν τον αγώνα από την κερκίδα.
Παράγοντας του Ατρόμητου κρατώντας σιδηρολοστό μήκους δύο μέτρων επιτέθηκε σε παράγοντα της ομάδας μας απειλώντας να φέρει επικίνδυνα χτυπήματα με κίνδυνο της ζωής του.
Επίσης αναφέρουμε ότι η ομάδα μας εγκατέλειψε το γήπεδο συνοδεία Αστυνομίας.

Το Δ.Σ της Εράνης Φιλιατρών καταγγέλλει την “φιλοξενία“ του Ατρόμητου Λάππα.
Βεβαιώνει όμως ότι τέτοια συμβάντα που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολύ πίσω, δεν θα γίνουν στο γήπεδο των Φιλιατρών και η φιλοξενία που θα υπάρξει για τον αγώνα του δευτέρου γύρου με τον Ατρόμητο στα Φιλιατρά θα είναι αντάξια της ιστορίας της ομάδας μας».

Ικανοποίηση για την εμφάνιση

Από εκεί και πέρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, οι “πράσινοι“ παρά την ήττα στάθηκαν αρκετά καλά στο γήπεδο και θα μπορούσαν να έχουν φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Είναι χαρακτηριστικό πως η τεχνική ηγεσία έμεινε ευχαριστημένη από την προσπάθεια και ο εκ των προπονητών της ομάδας Αντώνης Μαυρέας δήλωσε στην “Ε“:
“Δεν ήμασταν άσχημοι με τον Ατρόμητο και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, όμως στη συνέχεια είμαστε κυρίαρχοι και χάσαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Το ματς αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και κυρίως για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν που αισθάνομαι μόνο ντροπή και αίσχος. Στο ματς του δεύτερου γύρου θα τους δείξουμε στα Φιλιατρά πώς είναι η πραγματική φιλοξενία“.

Χθες έγινε κανονικά προπόνηση και από σήμερα έως και την Κυριακή έχει δοθεί άδεια στους παίκτες λόγω γιορτών. Αυτή η πολυήμερη άδεια είναι μια επιβράβευση για την εξαιρετική πορεία που έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία.

Παίκτης της Εράνης ο Ζακυνθινός Τσιριγώτης

Τέλος, η Εράνη κινείται εδώ και αρκετό καιρό στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα έκλεισε ήδη την πρώτη μεταγραφή της. Πρόκειται για τον Ηλία Τσιριγώτη (24 χρονών, μέσος) που πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Εράνης.
Ο Τσιριγώτης έχει παίξει πολλά χρόνια στη Ζάκυνθο και μάλιστα μια χρονιά αγωνίστηκε και στη Γ‘ εθνική, ενώ οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές.
Ο 24χρονος παίκτης το καλοκαίρι μετακόμισε στην Κύπρο όπου φόρεσε την φανέλα του Ονίσηλλου (ομάδα Β‘ εθνικής) και πριν λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος.
Μάλιστα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εράνης εδώ και δύο εβδομάδες και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που είναι διαδικαστικό. Υπάρχει συμφωνία για 1,5 χρόνο, που αναμένεται να επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: Ελευθερία

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στα Φιλιατρά

Ευχάριστα τα νέα για το Δήμο Φιλιατρών σε ό,τι αφορά την κατασκευή πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στην πόλη, καθώς το υπουργείο Μεταφορών θα αναλάβει να δώσει στο δήμο την σχετική μελέτη που απαιτείται, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Στο σχετικό έγγραφο που έφτασε χθες στο δήμο μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Μετά και την τηλεφωνική μας επικοινωνία όσον αφορά το αίτημά σας, σας ενημερώνουμε ότι (...) εφόσον ο δήμος σας προτίθεται με δικές του δαπάνες να κατασκευάσει το πάρκο, μπορούμε μέσω του Αριστοτελείου να σας αποστείλουμε την πλήρη μελέτη και όλο το έντυπο υλικό το οποίο έχουμε παράγει για τους συντονιστές και εκπαιδευτές των πάρκων».
«Μετά από αυτό», όπως μας είπε ο δήμαρχος Φιλιατρών Aλκης Ξύγκας, «αφού εξασφαλίσαμε την μελέτη από το υπουργείο θα υποβάλουμε σχετικό αίτημα προς το δασαρχείο, όπως ομόφωνα έχει αποφασίσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο, για να μας παραχωρηθεί μια έκταση περίπου 30 στρεμμάτων για την δημιουργία του πάρκου, το οποίο και πιστεύουμε θαεγκριθεί».
Οσον αφορά την θέση του πάρκου, όπως είχε συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή είναι στην περιοχή του Αγίου Ηλία.

Πηγή: Ελευθερία

Η τελευταία συνεδρίαση για το 2008 στον Δήμο Φιλιατρών

Την τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς πραγματοποίησε το δημοτικό συμβούλιο Φιλιατρών.
Το πρώτο και κύριο θέμα που συζητήθηκε ήταν η έγκριση του τεχνικού προγράμματος για το 2009 ύψους περίπου 3 εκατομμυρίων Ευρώ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει και έργα του "ΘΗΣΕΑΣ"
Στο τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίστηκε χθες το απόγευμα τόσο από την πλειοψηφία όσο και από τον εκπρόσωπο της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Κο Θεόδωρο Σαπέρα περιλαμβάνονται σημαντικά έργα που αφορούν την αποπεράτωση του αποχετευτικού δικτύου της πόλης μας καθώς και η αποπεράτωση του βιολογικού καθαρισμού.
Ενα εξαιρετικά σημαντικό έργο από το οποίο έχουν ταλαιπωρηθεί οι συμπολίτες μας εδω και πάρα πολλά χρόνια.

Επιτρέψτε μου σε αυτό το σημείο να βάλω μια παρένθεση.
Σε συζήτηση που είχα 2 φορές για το ίδιο θέμα κατά καιρούς με τον Δήμαρχο κο Ξύγκα είχα λάβει και τις δυο φορές την βεβαιότητα του ότι το έργο αυτό θα το λειτουργήσει η παρούσα Δημοτική αρχή.

Συζητήθηκαν και έργα που αφορούν τα δημοτικά μας διαμερίσματα καθώς και θέματα αναπλάσεων.

Εκκρεμεί η ανάπλαση στην Μάλη η οποιά αποτελεί και φυσικής ομορφιάς περιοχή η οποία μπορεί να αναπτυχθεί τόσο τουριστικά και να γίνει ένας προορισμός για όλο τον χρόνο.

Συζητήθηκαν θέματα ύδρευσης, άρδευσης, οδοποιίας τόσο στην έδρα του Δήμου όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δόθηκε στον δρόμο Χριστιάνοι - Μουζάκι που ουσιαστικά ενώνει τα Φιλιατρά με όλη την νότια Τριφυλία.
Θέματα για απόδοση λογαριασμού για σεμινάρια που έγιναν στα Φιλιατρά.
Έγιναν τροποποιήσεις κατανομής ορισμένων σημαντικών έργων που προέρχονταν απο το πρόγραμμα "ΘΗΣΕΑΣ".

Η τροποποίηση του οργανισμού της εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου Φιλιατρών, ήταν ένα ακόμα θέμα που τέθηκε σε συζήτηση.

Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο παραλαβής που αφορούσε την ανάπλαση της περιοχής της Πλάτης.

Η έγκριση της παράτασης για το έργο της κατασκευής του καινούριου γηπέδου Φιλιατρών.

Το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων σε συνεργασία με τον σύνδεσμο διαχείρισης στερεών αποβλήτων Μεσσηνίας.
Ενα θεμα πολυ σημαντικό.

Θυμίζουμε ότι τα Φιλιατρά και οι Γαργαλιάνοι έχουν αναλάβει την εγκατάσταση του δεματοποιητή σε θέση ανέμσεα στις δυο πόλεις.
Το δεύτερο μεγάλο βήμα έγινε απο την Κυπαρισσία επιλέγοντας την περιοχή στην οποια θα εναποτίθενται τα δεματοποιημένα απορρίματα και ειναι στην περιοχή Αλιμάκι που αποτελούσε τον πρώην ΧΑΔΑ της Κυπαρισσίας.

Φιλιατρά News

Αμείβονται υπέρογκα για να συρρικνώσουν και να διαλύσουν τον ΟΤΕ!

Αμείβονται υπέρογκα για να συρρικνώσουν και να διαλύσουν τον ΟΤΕ!

Αφού κατάφεραν με την τιμολογιακή πολιτική τους να διώξουν από πελάτες του ΟΤΕ περίπου 700.000 συνδρομητές και άλλοι τόσοι που ετοιμάζονται να φύγουν προς ιδιωτικές εταιρίες, τα λαμόγια που κατέχουν διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό με ευθύνη της κυβέρνησης , σπρώχνουν ετσιθελικά τον πιο εύρωστο δημόσιο Οργανισμό στην εξαφάνιση.

Οι μισθοί τους όμως είναι εξωφρενικά υψηλοί σε σημείο που να εξοργίζουν τον κάθε Έλληνα, εκτός από την κυβέρνηση της Ν.Δ.
Παραθέτουμε τα πρωτοκλασάτα λαμόγια του ΟΤΕ που υπερσιτίζονται στις διευθυντικές θέσεις του ΟΤΕ με ευθύνη της Ν.Δ. και εις βάρος του λαού και του ίδιου του Οργανισμού που υποτίθεται διοικούν:

Βουρλούμης Παν.- Πρόεδρος ΟΤΕ = 600.000 ευρώ ετησίως

Αϊβαζής Ιωάν. -Εκτελεστ. Γεν. Δ/ντής = 380.000 ευρώ

Κάππος Κων. Γεν. Δ/ντής = 250.000 ευρώ

Δρακόπουλος Ηλίας - Γεν. Δ/ντής= 250.000 ευρώ

Ευθυμέρου Μαρία- Γεν. Δ/ντρια = 230.000 ευρώ ( ετησίως)

Σαραντόπουλος Παν. -Γεν. Δ/ντής = 225.000 ευρώ

Γεροντόπουλος Άκης ( ο γνωστός φίλος του Σαμαρά, απ' την ΠΟΛΑΝ)-Δ/ντής Δικτύου καταστημάτων = 200.000 ευρώ

Χουντάλας Θεοφάνης -Σύμβ.Γεν. Δ/νσης οικ.πελατών = 180.000 ευρώ

Βλάχος Ιωά. - βοηθός Γεν. Δ/ντης = 170.000 ευρώ

Τζιμέα Ντέπη - Δ/ντρια εταιρ. επικοινωνίας = 160.000 ευρώ

Μπαλέζος Παναγ. - Δ/ντής Μάρκετινγκ = 140.000 ευρώ

Λαζαρίδης Ηλίας - Συγκρ.εταιρ.πελατ. Θεσ/νίκης = 140.000 ευρώ

Σαντοριναίος Αγαπητός = Υποδ/ντής Δικτ.καταστημάτων= 100.000 ευρώ

Τσόπελας Δημ. - Υποδ. επιχειρ. πελατών = 100.000 ευρώ

Ωραιόπουλος Λουκάς - Υποδ. εταιρ. πελατών = 100.000 ευρώ

Λάμπογλου Μιχαήλ - Υποδ. επιχειρ. πελατών = 100.000 ευρώ

Κουσιάκης Γεώργιος- Υποδ/ντής εταρ. πελατών = 100.000 ευρώ

Οι ανωτέρω λεβέντες καθώς και πολλοί άλλοι (που θα τους ονομάσουμε προσεχώς), αμείβονται επιπλέον με έξοδα παραστάσεως, αμοιβές από θυγατρικές και συμβούλια, πιστωτική κάρτα, bonus, stock options, δωρεάν λιμουζίνες, υψηλή ιδιωτική ασφάλιση κλπ., κλπ.
Αυτούς χρυσοπληρώνουμε φίλες και φίλοι και περιμένουμε εμείς η φτωχολογιά να δούμε "μια άσπρη μέρα" !!!
Δοξάστε τους, κι αυτούς και τη κυβέρνηση της Ν.Δ.


Πηγή: BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι αυτός (ο Βουρλούμης) που υπόγραψε για το κλείσιμο των καταστημάτων του ΟΤΕ σε Φιλιατρά και άλλες πόλεις.
Να σας φρικάρω λίγο παραπάνω????

Ο Βουρλούμης αμοίβεται με:
600.000 Ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ.
ή 50.000 ευρώ το μήνα.

Να θυμηθούμε και τις δραχμές???

204.450.000 δραχμές τον χρόνο!!!!!
ή 17.037.500 δραχμές το μήνα.

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών

Την τελευταία του συνεδρίαση για το 2008 κάνει το Δημοτικό συμβούλιο Φιλιατρών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.
Η συνεδρίαση θα γίνει στις σήμερα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα με τα εξής θέματα ημερήσιας Διάταξης.

1. Έγκριση τεχνικού προγράμματος έτους 2009.
2. Απόδοση λογαριασμού δαπάνης εισαγωγικού σεμιναρίου.
3. Απόδοση λογαριασμού δαπάνης αγοράς & μεταφοράς αυτοκινήτου από τον ΟΔΔΥ.
4. Τροποποίηση προυπολογισμού έτους 2008.
5. Τροποποίηση κατανομής χρηματοδότησης έργων προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ.
6. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.
7. Έγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού ανταποδοτικών υπ/σιών έτους 2009.
8. Έγκριση οικονομικών απολογισμών σχολικών επιτροπών προηγούμενων ετών.
9. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Ανάπλαση πλατείας Πλάτης».
10. Έγκριση παράτασης του έργου «Κατασκευή Σταδίου Φιλιατρών».
11. Διαχείριση στερεών αποβλήτων σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Στερεών Αποβλήτων Ν. Μεσσηνίας.
12. ‘Αδεια ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος Ρουσσόπουλου Διονυσίου του Γεωργίου.
13. Επί αιτήσεως Κοροβίλα Ευάγγελου του Χαραλάμπους με θέμα την περιφερειακή τάφρο στο Λιμενάρι.
14. Έγκριση δαπανών εορτασμού Χριστουγέννων.

Υπενθυμίζουμε ότι θα έχετε την δυνατότητα απόψε να ακούσετε
σε συνεργασία του Radio Νίκη το δημοτικό συμβούλιο ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω internet στις ιστοσελίδες μας Φιλιατρά News και Φιλιατρά Forum.


Στα Φιλιατρά έρχεται πάλι ο Νομάρχης Δημήτρης Δράκος

Την πόλη των Φιλιατρών θα επισκεφθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί και το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών.

Το πρόγραμμα των επισκεψεων του έχει ως εξής:

09:30 Επίσκεψη στην Λαίκή αγορά Κυπαρισσίας

11:30 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

12:00 Επίσκεψη στο Κ.Α.Φ.Κ.Α. Φιλιατρών

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΕΡΑΝΗ 1-0. Δεν είχε απάντηση στο γρήγορο γκολ

Ηττημένη επέστρεψε η Εράνη από το Λάππα, καθώς έχασε με 1-0 από τον τοπικό Ατρόμητο.
Η Φιλιατρινή ομάδα μετά από 4 νίκες στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της στον 5ο στη σειρά αγώνα της.
Παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς, μόλις στο 8’, δεν κατάφερε να ανταποδώσει το γκολ και να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν ύστερα από 4 αγωνιστικές να επιστρέψουν στις επιτυχίες και μάλιστα αυτή η νίκη ήρθε την ώρα που την χρειάζονταν, στην κατάλληλη στιγμή.
Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε σε προηγούμενα παιχνίδια του, ο Ατρόμητος κατάφερε αυτή τη φορά να βάλει ένα γκολ νωρίς, να το κρατήσει και έστω με άγχος, να βγει νικητής.
Και αυτό είναι που μένει, το αποτέλεσμα.

Μόλις στο 8’ λοιπόν, ο Βιλανάκης έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Αλέξανδρο Μελετίδη, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλεξανδρόπουλου σημειώνοντας το 1-0.
Το γκολ αυτό έκρινε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα, με την εξέλιξη και τις ευκαιρίες, δίκαια βγήκαν νικητές οι «κυανέρυθροι» και μάλιστα θα μπορούσαν να καθαρίσουν άνετα, χωρίς να τους βγει η ψυχή.
Στο 38’, σε σέντρα του Βλαχόπουλου, ο Μελετίδης με κοντινή κεφαλιά αστόχησε, και στο 44’, ο Βλαχόπουλος σε πλεονεκτική θέση, αντί να πλασάρει, επιχείρησε το παραπάνω, χάνοντας γκολ.

Η μεγάλη ευκαιρία πάντως παρουσιάστηκε στο 55’, όταν ο Βιλανάκης βρήκε το Μελετίδη, όμως αυτός, αντί να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον αμαρκάριστο Κράγκαρη, προτίμησε άστοχο σουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 70’, όταν σε σουτ του Μελετίδη, ο Πιχιγιόνι απέκρουσε μετο χέρι και το φανερό πέναλτι δεν καταλογίστηκε.

Ο διαιτητής Παπαγεωργίου (Αρτας) ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κύργιος, Χ. Βέρρας, Α. Βέρρας, Μουταφίδης, Ξυπολιάς, Μπαζιώτας, Τσάμης (72’ Βάλσαμος), Κράγκαρης, Βιλανάκης (88’ Α. Τσιβγινίδης), Βλαχόπουλος (82’ Λιάκος), Μελετίδης.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Πιχιγιόνι, Τσώνης, Αναστασόπουλος, Η. Ντινιώτης, Ανδρεόπουλος, Βαρούχας, Χ. Ντινιώτης (65’ Ασημακόπουλος), Μούχικας, Παναγιωτίδης, Παναγιωτακόπουλος.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ:
Μάθαμε ότι έπεσε πολύ ξύλο μετά τον αγώνα σε ανθρώπους της Εράνης που είχαν ακολουθήσει την ομάδα.
ΓΙΑΤΙ η Ελευθερία και ο φίλος Παναγιώτης Πρεζεράκος δεν έγραψε τίποτα???

Θα τα διαβάσετε ΟΛΑ εδώ. Στο Φιλιατρά News. Θα μάθουμε τι έγινε στο Λάππα και θα τα βγάλουμε ΟΛΑ στην φόρα.

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Τα αποτελέσματα της 15ης Αγωνιστικής





Επιστρέψαμε μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο για εμάς Σαββατοκύριακο με τον χαμό δικού μας συγγενικού προσώπου, σήμερα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ενημέρωση από τον τόπο μας έτσι όπως μόνο από το Φιλιατρά News ξέρετε.

Σε λίγο έρχονται τα θέματα που θα σας παρουσιάσουμε.


Ευχαριστώ για την κατανόηση.