ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣKΕΥΗΣ, Λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

Συζήτηση για τον "Καποδίστρια 2" στην ΤΕΔΚ Μεσσηνίας

Οι προτάσεις του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΚΕ για τη διοικητική μεταρρύθμιση, τον "Καποδίστρια ΙΙ" και το νέο χάρτη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει η ΤΕΔΚ Μεσσηνίας την Τρίτη στις 8 το βράδυ.

Θα συζητηθούν επίσης η συμμετοχή της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, η προσφορά οχημάτων πυρόσβεσης από την Εμπορική Τράπεζα, η προγραμματική σύμβαση για τη συνέχιση του έργου της οριοθέτησης οικισμών, η έγκριση των χειμερινών δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και άλλα.

Πηγή: Δημοσίευση του Trifylia News

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008

Στην Περιφέρεια ο Αλκης Ξύγκας για την αποχέτευση

Το θέμα της αποχέτευσης κυριάρχησε στην συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας και ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Παγάνης με το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Νίκο Αγγελόπουλο.

Πάνω στο θέμα αυτό μάλιστα υπάρχουν θετικές εξελίξεις για το δήμο καθώς ο περιφερειάρχης τους ενημέρωσε πως η ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης του δικτύου αποχέτευσης έχει ενταχθεί στον τομεακό σχεδιασμό του ΥΠΕΧΩΔΕ, όπως και αυτά της Πύλου και της Μεθώνης και έτσι θα χρηματοδοτηθούν από εκεί.


Όπως μας είπε ο κ. Παγάνης «αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για το δήμο καθώς τα κονδύλια που απαιτούνται για την ολοκλήρωση θα δοθούν από το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Αυτό μας λύνει τα χέρια αφού είναι μια μεγάλη ανακούφιση για το δήμο μας.
Οι προσπάθειες που καταβάλαμε για το συγκεκριμένο έργο τελικά έχουν θετικό αποτέλεσμα κι έτσι θα ολοκληρωθεί».
Να σημειώσουμε σε ό,τι αφορά την αποχέτευση, ήδη αυτή την περίοδο εκτελείται το έργο αποκατάστασης της πρώτης φάσης του και υπολείπονται δύο ακόμη φάσεις.

Με τον περιφερειάρχη συζητήθηκε και το θέμα των σκουπιδιών.
Τον ενημέρωσαν πως ο δήμος σε συνεργασία με το Δήμο Γαργαλιάνων έχουν καταλήξει σε ένα χώρο που μπορεί να μπει ο μπαλοποιητής και ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον αποχαρακτηρισμό του.
Βέβαια, μένει να εντοπιστεί ο χώρος που θα γίνει η αποθήκευση των μπαλοποιημένων σκουπιδιών, το οποίο έχουν αναλάβει οι Δήμοι Κυπαρισσίας και Αυλώνα.

Πηγή: Ελευθερία

Κάποιοι κάτι μαγειρεύουν πίσω απο την πλάτη των Φιλιατρινών πολιτών.

Μάθαμε σήμερα από μια καλή πηγή ότι κάποιοι.... κάτι μαγειρεύουν στην πλάτη των Φιλιατρινών πολιτών σε σχέση με τα σκουπίδια...

Κάτι για μπαλοποίηση και εναπόθεση σε ένα μέρος και όχι σε δύο όπως αρχικώς είχε συμφωνηθεί.

Μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πολιτικές πιέσεις προς την κατεύθυνση τους ενός μέρους για μπαλοποίηση και εναπόθεση... Κάτι σε Φιλιατρά ακούγεται....


Τα σκοτεινά σχέδια οποιουδήποτε θα αποκαλυφθούν και τότε το κράξιμο που θα πέσει δεν θα το έχει φάει κανένας.

Κε Ξύγκα δεν λέτε σε κανένα παπά να σας διαβάσει καμία ευχή???
Έχετε πέσει σε 2 πολύ μεγάλες λούμπες.
Εσείς ήσασταν πολύ προσεκτικός παλαιότερα στις λούμπες.
Τι πάθατε τώρα Κε Δήμαρχε???


Κάτι με τον Καποδίστρια 2 και τις συνομιλίες γι αυτό το θέμα με τον Καλοφωλιά, κάτι με τα σκουπίδια....

Κάτι βρωμάει εδώ Δήμαρχε... Μην πω ΣΚΥΛΟ-Βρωμάει...

Το κείμενο των Ελλήνων hacker στο CERN

Λάβαμε με E-mail το πλήρες κείμενο των Ελλήνων hacker που διάβασαν στους υπολογιστές τους η ομάδα του CERN.

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος και διαβάστε το ολοκληρωμένο κείμενο που σήμερα σας αποκαλύπτουμε.