Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Έκλασε μαλί η κυβέρνηση. "Ηλεκτρονική" φάρσα με παραίτηση του Νίκου Καντερέ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθές το πρωί πολλούς βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Έλαβαν e – mail από το βουλευτή της ΝΔ της περιφέρειας Αττικής, Νίκο Καντερέ, με το οποίο γνωστοποιούσε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα και την αποχώρησή του από το κόμμα.
Μάλιστα, αναφερόταν ότι θα ακολουθούσε και Δελτίο Τύπου.


Το κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

προς όποιον/όποια ενδιαφέρεται,

με μεγάλη λύπη παρατηρώ τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Νιώθω απέραντη πικρία και οργή για την επίθεση του κόμματος το οποίο υπηρετώ, εναντίον της νεολαίας, των εργαζομένων, των μεταναστών αλλά και γενικότερα οποιουδήποτε αντιστέκεται στα συμφέροντα που εξυπηρετούμε και θέλουμε να επιβάλουμε.

Ντροπιάζομαι με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν τα θέματα, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Θα μου πείτε, "είναι το κόμμα σας" και "είστε μέρους αυτού του συστήματος". Όχι κύριοι. Επειδή ακριβώς δεν θέλω να είμαι μέρος του συστήματος αυτού, της σαπίλας, που δεν έχει σχέση με τους οραματισμούς μου, υποβάλλω δημόσια την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου από το βουλευτικό αξίωμα και την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ μου από τη Νέα Δημοκρατία. Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου που θα περιέχει το μήνυμα αυτό.

Συγχωρέστε με για τα λόγια και τον τρόπο που επιλέγω για τη δημοσιοποίηση, αλλά είναι μεγάλη η αγανάκτησή μου.

Θα ήθελα τέλος να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους νέους ή μη που αντιστέκονται, κατεβαίνουν στους δρόμους, πιστεύουν και οραματίζονται μια καλύτερη κοινωνία. Συμπαράσταση στην οικογένεια του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε. Συμπαράσταση στην εργάτρια Κωνσταντίνα Κούνεβα που δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο της στις 23/12/2008 ενώ γύριζε από την δουλειά της.

Ειλικρινά δικός σας,

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τον Κ. Καντερέ, ο ίδιος διέψευσε το γεγονός και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έστειλε αυτό το e- mail. Μάλιστα, το πρωί πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλλει το περιστατικό αλλά και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την κακόγουστη φάρσα. Το παράδοξο είναι ότι η συγκεκριμένη επιστολή στάλθηκε από το προσωπικό του mail.

Πηγή: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.