Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Πήραν πίσω την απόσπαση του καρδιολόγου μετά απο την αναστάτωση

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ τελικά μετά τον ντόρο που ξέσπασε για το κοινωνικό σύνολο η απόσπαση του δεύτερου Καρδιολόγου από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στη Κω μετά από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της ‘Σημαίας’ που ανέδειξε το θέμα και την παρέμβαση της υφυπουργού Απασχόλησης κας Σοφία Καλαντζάκου στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η θωράκιση του Ιδρύματος με το κατάλληλο προσωπικό για καλή παροχή υγείας σε όλη την περιοχή.

Νωρίτερα υπήρξε κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων του Νομού με πρώτη κίνηση την επιστολή σύσσωμου του Δ.Σ. του Ιδρύματος που υπογράφηκε από τους Διευθυντές Ιατρικής υπηρεσίας κ. Καρυώτη, τον Πρόεδρο της Επιστημονικής επιτροπής κ. Τάκη, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. με αριθμό πρωτοκόλλου 9296 της 1ης Δεκεμβρίου 2008 με αποδέκτη του υπουργό Υγείας εκθέτοντας την υφιστάμενη κατάσταση όπου περιγράφεται η αποδυνάμωση του Ιατρείου, η αποδιοργάνωση τμημάτων και τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας της μονάδας τεχνητού Νεφρού που εξυπηρετεί 35 περίπου περιστατικά.

Ενδιαφέρον έδειξε η 6η ΔΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδος μετά από επικοινωνία που είχε ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Δρούμπαλης με τον κ. Τσερώνη αλλά και η παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω του Δημάρχου κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη

Πηγή: Radio 936

1 σχόλιο:

  1. Η μοναδική τακτική επιβίωσης στην Ελληνική πραγματικότητα είναι η αντίσταση ειδάλως είμαστε χαμένοι.
    Ετσι και είσαι «πειθαρχημένος και υπάκουος» σου τα πήραν όλα, όπως κάποτε συνέβη στα Φιλιατρά.
    Περίπτωση Νοσοκομείου κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.