Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Εράνη: Ανακοίνωση - καταγγελία για τα επεισόδια στο Λάππα

ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό σκέλος και η ήττα της Εράνης από τον Ατρόμητο Λάππα, εξαιτίας των θλιβερών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Λάππα και έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Εράνης.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος και αδελφός του προέδρου, Παναγιώτης Σταθόπουλος, δέχθηκε επίθεση στην κερκίδα όπου βρισκόταν, ενώ γενικότερα στο γήπεδο υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας και η αποστολή της Εράνης αποχώρησε από το γήπεδο συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Προπηλακισμοί και έκτροπα

Μάλιστα χθες η διοίκηση της Φιλιατρινής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση που καταγγέλλει τα όσα διαδραματίστηκαν προχθές στο γήπεδο του Λάππα.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το Δ.Σ. της Εράνης Φιλιατρών καταγγέλλει τα όσα διαδραματίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Λάππα. Συγκεκριμένα παράγοντες του Ατρόμητου επιτέθηκαν και προπηλάκισαν παράγοντα της ομάδας μας καθώς και ποδοσφαιριστές που παρακολουθούσαν τον αγώνα από την κερκίδα.
Παράγοντας του Ατρόμητου κρατώντας σιδηρολοστό μήκους δύο μέτρων επιτέθηκε σε παράγοντα της ομάδας μας απειλώντας να φέρει επικίνδυνα χτυπήματα με κίνδυνο της ζωής του.
Επίσης αναφέρουμε ότι η ομάδα μας εγκατέλειψε το γήπεδο συνοδεία Αστυνομίας.

Το Δ.Σ της Εράνης Φιλιατρών καταγγέλλει την “φιλοξενία“ του Ατρόμητου Λάππα.
Βεβαιώνει όμως ότι τέτοια συμβάντα που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολύ πίσω, δεν θα γίνουν στο γήπεδο των Φιλιατρών και η φιλοξενία που θα υπάρξει για τον αγώνα του δευτέρου γύρου με τον Ατρόμητο στα Φιλιατρά θα είναι αντάξια της ιστορίας της ομάδας μας».

Ικανοποίηση για την εμφάνιση

Από εκεί και πέρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, οι “πράσινοι“ παρά την ήττα στάθηκαν αρκετά καλά στο γήπεδο και θα μπορούσαν να έχουν φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Είναι χαρακτηριστικό πως η τεχνική ηγεσία έμεινε ευχαριστημένη από την προσπάθεια και ο εκ των προπονητών της ομάδας Αντώνης Μαυρέας δήλωσε στην “Ε“:
“Δεν ήμασταν άσχημοι με τον Ατρόμητο και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, όμως στη συνέχεια είμαστε κυρίαρχοι και χάσαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Το ματς αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και κυρίως για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν που αισθάνομαι μόνο ντροπή και αίσχος. Στο ματς του δεύτερου γύρου θα τους δείξουμε στα Φιλιατρά πώς είναι η πραγματική φιλοξενία“.

Χθες έγινε κανονικά προπόνηση και από σήμερα έως και την Κυριακή έχει δοθεί άδεια στους παίκτες λόγω γιορτών. Αυτή η πολυήμερη άδεια είναι μια επιβράβευση για την εξαιρετική πορεία που έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία.

Παίκτης της Εράνης ο Ζακυνθινός Τσιριγώτης

Τέλος, η Εράνη κινείται εδώ και αρκετό καιρό στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα έκλεισε ήδη την πρώτη μεταγραφή της. Πρόκειται για τον Ηλία Τσιριγώτη (24 χρονών, μέσος) που πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Εράνης.
Ο Τσιριγώτης έχει παίξει πολλά χρόνια στη Ζάκυνθο και μάλιστα μια χρονιά αγωνίστηκε και στη Γ‘ εθνική, ενώ οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές.
Ο 24χρονος παίκτης το καλοκαίρι μετακόμισε στην Κύπρο όπου φόρεσε την φανέλα του Ονίσηλλου (ομάδα Β‘ εθνικής) και πριν λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος.
Μάλιστα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εράνης εδώ και δύο εβδομάδες και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που είναι διαδικαστικό. Υπάρχει συμφωνία για 1,5 χρόνο, που αναμένεται να επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.