Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Οριστικά κλείνουν ΟΤΕ Πύλου, Μελιγαλά, Κοπανακίου, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας

Την τελική απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων του ΟΤΕ σε Πύλο, Μελιγαλά, Κοπανάκι, Φιλιατρά και Κυπαρισσία επιβεβαιώνει με επιστολή του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Παναγής Βουρλούμης.

Διακοπή λειτουργίας
Όπως σημειώνεται στην επιστολή, ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια μια διαδικασία εξορθολογισμού του δικτύου καταστημάτων για τη βελτιστοποίηση και ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του.
Γι’ αυτό, όπως σημειώνει ο κ. Βουρλούμης, αποφασίσθηκε η διακοπή λειτουργίας περίπου 120 καταστημάτων, τα οποία παρουσιάζουν ελάχιστη ή μηδενική εμπορική δραστηριότητα και συνεισφέρουν περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του ΟΤΕ.
Το προσωπικό από τα καταστήματα αυτά θα αξιοποιηθεί σε άλλες θέσεις, ενώ έχει ληφθεί μέριμνα για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Κλείνουν
Συγκεκριμένα για τα καταστήματα της Μεσσηνίας αναφέρει:

-Κατάστημα Πύλου: Διακόπτεται η εμπορική του λειτουργία και οι πολίτες θα μπορούν για εξόφληση λογαριασμών να απευθύνονται στο Ταχυδρομείο και τις τράπεζες της Πύλου. Για όλα τα υπόλοιπα, στα καταστήματα Μεσσήνης, Κορώνης ή Καλαμάτας.

-Κατάστημα Μελιγαλά: Διακόπτεται η εμπορική του λειτουργία και οι πολίτες θα μπορούν για εξόφληση λογαριασμών να απευθύνονται στο Ταχυδρομείο και τις τράπεζες του Μελιγαλά. Για όλα τα υπόλοιπα στα καταστήματα Μεσσήνης, Καλαμάτας ή Μεγαλόπολης, καθώς και σε συνεργαζόμενο στο Μελιγαλά.

-Κατάστημα Κοπανακίου: Διακόπτεται η εμπορική του λειτουργία και οι πολίτες θα μπορούν για εξόφληση λογαριασμών να απευθύνονται στο Ταχυδρομείο και την τράπεζα Κοπανακίου. Για όλα τα υπόλοιπα στα καταστήματα Κυπαρισσίας, Καλαμάτας ή Ζαχάρως.

-Κατάστημα Φιλιατρών: Διακόπτεται η εμπορική του λειτουργία και οι πολίτες θα μπορούν για εξόφληση λογαριασμών να απευθύνονται στο Ταχυδρομείο και τις τράπεζες Φιλιατρών. Για όλα τα υπόλοιπα στα συνεργαζόμενα καταστήματα Κυπαρισσίας ή Φιλιατρών.

-Κατάστημα Κυπαρισσίας: Διακόπτεται η εμπορική του λειτουργία και οι πολίτες θα μπορούν για εξόφληση λογαριασμών να απευθύνονται στο Ταχυδρομείο και τις τράπεζες της Κυπαρισσίας. Για όλα τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα καταστήματα σε Κυπαρισσία και Καλαμάτα.

-Κατάστημα Γαργαλιάνων: Είναι το μόνο που θα συνεχίσει τη λειτουργία του ως Σημείο Εξυπηρέτησης, χωρίς όμως εμπορική δραστηριότητα. Θα μπορούν να γίνονται εξοφλήσεις λογαριασμών.

Πηγή: Θάρρος

Σχόλιο
Ο Παναγής Βουρλούμης, ένας ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανος κατάφερε να συρρικνώσει τον ΟΤΕ.
Ο Αλογοσκούφης τον είχε αποκαλέσει ως "τον καλύτερο Manager"....
Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα δηλαδή τα δυο τους...

2 σχόλια:

  1. Ενα ερώτημα θέτω.
    Εκτός από τη εμπορική λειτουργία των υποκαταστημάτων προφανώς θα υπήρχε και τεχνική υποστήριξη στα DSLAM του internet; Με αυτόν τον τομέα τι πρόκειται να γίνει, δεδομένου ότι για να έχεις αξιοπρεπή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων δεν θα πρέπει να απέχει το DSLAM περισσότερο των 5Km από τον χρήστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που κάνουν κουμάντο στον ΟΤΕ είναι οι Γερμανοί της Deutche telecoms. Ηρθαν για να μας νοικοκυρέψουν, να δείτε τι έχει να γίνει ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.