Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία λόγω του άσχημου καιρού

Μετ’ εμποδίων συνεχίζει την προετοιμασία της η Εράνη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Λάππα.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η συνεχόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, έκαναν ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Φιλιατρών.
Ετσι για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οι προπονητές Σταύρος
Αντωνόπουλος και Αντώνης Μαυρέας προσπαθούν σε κάθε προπόνηση να βρουν τονκατάλληλο χώρο για να προετοιμάσουν την ομάδα ενόψει της δύσκολης εκτός έδραςαναμέτρησης στο Λάππα.

Γύρω από τον αγωνιστικό χώρο ή στο διπλανό γήπεδο -το ξερό- μοιράζεται το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κώστας Νικολόπουλος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ οι Στέφανος Βαρούχος και Θεόδωρος Ασημακόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Μάλιστα ο τελευταίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Ανδραβίδα για 15 λεπτά περίπου.

Σπορά στο γήπεδο

Ενας άλλος λόγος που οι προπονήσεις δεν γίνονται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Φιλιατρών, είναι ότι προχθές έγινε σπορά σε όλο το μήκος και πλάτος του ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά από τη συνεχή χρήση.
Με δεδομένο το γεγονός ότι η Εράνη δεν έχει εντός έδρας υποχρεώσεις, και λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η επόμενη εντός έδρας επίσημη υποχρέωση της φιλιατρινής ομάδας είναι στις 11 Ιανουαρίου, οπότε και θαείναι έτοιμο το γήπεδο για να φιλοξενήσει παιχνίδια.

“Δύσκολος αγώνας“
Το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στραμμένο στην κυριακάτικη εκτός έδρας συνάντηση με τον Ατρόμητο Λάππα, ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, όπως το χαρακτηρίζουν στα Φιλιατρά.
Γι’ αυτό το ματς ο κ. Μαυρέας, εκ των τεχνικών της Εράνης δήλωσε χθες στην “Ε“: «Το μυαλό μας βρίσκεται στον αγώνα με το Λάππα. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Η αλήθεια είναι ότι θα συναντήσουμε έναν παλιό γνώριμο, τον προπονητή Χρήστο Γερολυμάτο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου πριν από λίγες ημέρες.
Αυτό λοιπόν κάνει δύσκολο το έργο μας.
Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και με καλή ψυχολογία, αν έχουμε συγκέντρωση και είμαστε πειθαρχημένοι, θεωρώ ότι είναι ένα ματς από το οποίο μπορούμε να πάρουμε κάτι».

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.