Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: “Χτύπησε” πάλι η μειοψηφία

Με 4 θέματα “χτύπησε” πάλι η μειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ Μεσσηνίας που αντιπολιτεύεται τον πρόεδρο της Οργάνωσης Βασίλη Κοζομπόλη.
Πρόκειται για 3 συμβούλους προσκείμενους στη ΝΔ (Μιχάλης Αντωνόπουλος, Κώστας Μαντζούνης, Παναγιώτης Αλευράς) και 3 στο ΠΑΣΟΚ (Κώστας Κατσούλης, Γεώργιος Λαζόγιαννης, Νίκος Κοτταρίδης), οι οποίοι ζητούν τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην επιστολή που έστειλαν σημειώνουν:
“Αιτούμεθα τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο:
Ενημέρωση και αιτιολόγηση για τη λήψη απόφασης στη Γ.Σ. της 31ης/10/08 για πληρωμή ποσού 1,900.000 ευρώ (βεβαιωθέντα πρόστιμα τα οποία είχαν παρακρατηθεί βάσει συμβολαιογραφικού συμφωνητικού) που αφορά το εργοστάσιο Παπαβασιλείου ΑΕ στο Κιάτο Κορινθίας.


Επειδή το συγκεκριμένο θέμα χρήζει ιδιαίτερης και άμεσης ενημέρωσης παρακαλούμε όπως συζητηθεί σε έκτακτο συμβούλιο.
Επίσης προτείνεται ενημέρωση για τις ενέργειές σας και της ΣΚΟΣ ΑΣΕ σχετικά με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Eνωσής μας, για την λειτουργία του σταφιδοεργοστασίου στη Θουρία.

Θέμα 2ο: Ενημέρωση σχετικά με τη λήψη απόφασης για την εισαγωγή λιπασμάτων μέσω της συνεταιριστικής εταιρείας AGRO.
Πόσες ποσότητες παρελήφθησαν και ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής αυτών.

Θέμα 3ο: Ενημέρωση και απόφαση σχετικά με την καταγγελία κυρίου Πανακόπουλου Αριστείδη (α‘ αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.) σχετικά με την νομιμότητα της συμμετοχής τού συναδέλφου Κανέλλου Κυριακού στο Δ.Σ. της Ενωσης.

Θέμα 4ο: Ενημέρωση σχετικά με αίτημα συμβούλων σε προηγούμενο Δ.Σ. και δέσμευση δική σας για άμεση σύγκληση της επιτροπής καλαμποκιού.
Ποια ποσότητα εισήχθηκε και αγοράσθηκε από Ουκρανία τον Ιούνιο και σε ποια τιμή, πόσο από αυτό διατέθηκε και σε ποια τιμή, και ποια ποσότητα παραμένει σήμερα στις αποθήκες αδιάθετη και πού.

Το συμβούλιο, όπως συγκληθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 6 μ.μ.”.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.