Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Β' Τοπική 1ος Όμιλος: Νίκη Πλάτης 5 αστέρων.

Με εξαιρετική άνεση η Νίκη Πλάτης επικράτησε με 5-1του Παμίσου Άριος στο ξερό γήπεδο των Φιλιατρών.
Ο αγώνας διεξήχθη υπό βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του σε ένα εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή του τελαυταίου διημέρου.
Παρά τις αρχικές παραινέσεις για αναβολή του αγώνα και με την σύμφωνη γνώμη των διαιτητών λόγω ακαταλληλότητας του αγώνα οι παίκτες των φιλοξενούμενων ζήτησαν να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας και αν παραστεί ανάγκη στην διάρκεια του τότε τον διακόπτουν.

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα 10 λεπτά με σαφή υπεροχή της Νίκης πλάτης έναντι των φιλοξενουμένων και με ξεσπάσματα για τη Νίκη Πλάτης και τον Πάμισο Άριος.
Το σκορ άνοιξε στο 12ο μόλις λεπτό ο Κώστας Παπαθεοδοσίου μετό από ένα μπέρδεμα στην άμυνα του παμίσου.
Ο Παπαθεοδοσίου εκμεταλλευόμενος το "μπαχαλο" κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Παμίσου, ανοίγοντας το σκόρ για την Νίκη Πλάτης.
Ένα γκόλ που πανηγυρίστηκε έξαλα τόσο απο τον παπαθεοδοσίου όσο και από τους παίκτες της Νίκης Πλάτης αφού είχαν πεισμώσει και δεν καταλάβαιναν τίποτα απο ακαταλληλότητα γηπέδου.

Έχοντας την υπεροχή η Νίκη Πλάτης με συνεχείς επιθέσεις στα καρέ του Ρουμελιώτη 12 λεπτά αργότρα ο "συνήθης ύποπτος" Παναγιώτης Κωσταντόπουλος διαμόρφωσε το 2 - 0 με μια εκπληκτική ενέργεια.

Δύο λεπτά αργότερα στο 14 ο Βασίλης Σπηλιώτης άφησε την ομάδα του Παμίσου με 10 παίκτες όταν έκανε σκληρό φάουλ σε παίκτη της νίκης και ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη.

Το δεύτερο γκόλ λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία των παικτών της Νίκης Πλάτης όπου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Ο Πάμισος Άριος αντιστάθηκε και προπσθώντας να μειώσει το σκόρ με επιθέσεις και στημένες φάσεις κοντά σην μεγάλη περιοχή του Βασιλόπουλου αλλά σε όλες τις περιπτώσεις ο τελευταίος είχε αντίθετη γνώμη.

Και ενω ξαναξεκίνσε να βρέχει ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά η Νίκη συνέχισε να έχει τον έλεγχο της μπάλας.
Όλα αυτά μέχρι το 44 όπου η Νίκη Πλάτης πέτυχε το 3ο γκόλ πάλι με τον "συνήθη ύποπτο" Παναγιώτη Κωσταντόπουλο.

3 μόλις λεπτά μετα την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Πάμισος κατάφερε να μειώσει το σκόρ σε 3-1 όταν ο Ιωάννης Σπηλιώτης βρέθηκε Τετ α τετ με τον Βασιλόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Μια φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες απο τον πάγκο των γηπεδούχων για οφσάϊντ.
Στο 78 ο Σύλλας εκτελεί κόρνερ και η μπάλα κινείται παράλληλα με το οριζόντιο δοκάρι και η μη σταθερή απόκρουση του Ρουμελιώτη την την κανει να μπει γκόλ ανεβάζοντας τον είκτη του σκόρ σε 4-1.

Στο 82 ο Σικαλίας χρήστηκε και αυτός σκόρερ όταν σε κπληκτική ατομική ενέργια βρέθηκε απέναντι απο τον Ρουμελιώτη και τον εκτέλσε εν ψυχρώ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη του σκόρ στο 5 - 1.

Νίκη Πλάτης:
Βασιλόπουλος, Χατζής, Καψιμάλης, Μιχαλακόπουλος, Αρβανιταντώνης, Σύλλας, Γκίνο, Κωσταντόπουλος, Παπθεοδοσίου, Γκρέτσα, Σικαλιάς.
Οι αλλαγές:
75': Την θέση του Κωσταντόπουλου πήρε ο Γεωργακόπουλος
Στο 79': Την θέση του Παπαθεοδοσίου πήρε ο Στάθης Σταθόπουλος
Στο 83': την Θέση του Σύλλα πήρε ο Βενετσανάκος.


Πάμισος Άριος
Ρουμελιώτης Κωστόπουλος, Σπηλιώτης Βασίλης , Βαλτασάρος, Σκαλιώτης Ιούλιος, Βουρλάκης Σταυριανέας, τοντόροβ, Σπηλιώτης Ιωάννης Σκαλιώτης Πέτρος, Μητρόπουλος Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.