Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΕΡΑΝΗ 1-0. Δεν είχε απάντηση στο γρήγορο γκολ

Ηττημένη επέστρεψε η Εράνη από το Λάππα, καθώς έχασε με 1-0 από τον τοπικό Ατρόμητο.
Η Φιλιατρινή ομάδα μετά από 4 νίκες στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της στον 5ο στη σειρά αγώνα της.
Παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς, μόλις στο 8’, δεν κατάφερε να ανταποδώσει το γκολ και να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν ύστερα από 4 αγωνιστικές να επιστρέψουν στις επιτυχίες και μάλιστα αυτή η νίκη ήρθε την ώρα που την χρειάζονταν, στην κατάλληλη στιγμή.
Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε σε προηγούμενα παιχνίδια του, ο Ατρόμητος κατάφερε αυτή τη φορά να βάλει ένα γκολ νωρίς, να το κρατήσει και έστω με άγχος, να βγει νικητής.
Και αυτό είναι που μένει, το αποτέλεσμα.

Μόλις στο 8’ λοιπόν, ο Βιλανάκης έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Αλέξανδρο Μελετίδη, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλεξανδρόπουλου σημειώνοντας το 1-0.
Το γκολ αυτό έκρινε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα, με την εξέλιξη και τις ευκαιρίες, δίκαια βγήκαν νικητές οι «κυανέρυθροι» και μάλιστα θα μπορούσαν να καθαρίσουν άνετα, χωρίς να τους βγει η ψυχή.
Στο 38’, σε σέντρα του Βλαχόπουλου, ο Μελετίδης με κοντινή κεφαλιά αστόχησε, και στο 44’, ο Βλαχόπουλος σε πλεονεκτική θέση, αντί να πλασάρει, επιχείρησε το παραπάνω, χάνοντας γκολ.

Η μεγάλη ευκαιρία πάντως παρουσιάστηκε στο 55’, όταν ο Βιλανάκης βρήκε το Μελετίδη, όμως αυτός, αντί να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον αμαρκάριστο Κράγκαρη, προτίμησε άστοχο σουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 70’, όταν σε σουτ του Μελετίδη, ο Πιχιγιόνι απέκρουσε μετο χέρι και το φανερό πέναλτι δεν καταλογίστηκε.

Ο διαιτητής Παπαγεωργίου (Αρτας) ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κύργιος, Χ. Βέρρας, Α. Βέρρας, Μουταφίδης, Ξυπολιάς, Μπαζιώτας, Τσάμης (72’ Βάλσαμος), Κράγκαρης, Βιλανάκης (88’ Α. Τσιβγινίδης), Βλαχόπουλος (82’ Λιάκος), Μελετίδης.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Πιχιγιόνι, Τσώνης, Αναστασόπουλος, Η. Ντινιώτης, Ανδρεόπουλος, Βαρούχας, Χ. Ντινιώτης (65’ Ασημακόπουλος), Μούχικας, Παναγιωτίδης, Παναγιωτακόπουλος.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ:
Μάθαμε ότι έπεσε πολύ ξύλο μετά τον αγώνα σε ανθρώπους της Εράνης που είχαν ακολουθήσει την ομάδα.
ΓΙΑΤΙ η Ελευθερία και ο φίλος Παναγιώτης Πρεζεράκος δεν έγραψε τίποτα???

Θα τα διαβάσετε ΟΛΑ εδώ. Στο Φιλιατρά News. Θα μάθουμε τι έγινε στο Λάππα και θα τα βγάλουμε ΟΛΑ στην φόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.