Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΡΑΝΗ 0-1: Νέο μεγάλο “διπλό” στην Πάτρα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε χθες η Εράνη επί της Θύελλας Πατρών με 1-0.
Η φιλιατρινή ομάδα απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από την έδρα της, αφού αυτό είναι το τέταρτο “διπλό“ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Μαυρέα και Αντωνόπουλο ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο, ήταν άριστα στημένη και “χτύπησε“ νωρίς τη Θύελλα παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.
Χρυσός σκόρερ για τους “πράσινους“ ήταν ο Κώστας Νικολόπουλος που πέτυχε το 4ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην 5η θέση η Εράνη Υστερα από αυτή τη νίκη η Εράνη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 22 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο “Φώτης Αραβαντινός“ βρέθηκαν και περίπου 50 φίλοι της Εράνης που χειροκρότησαν τη νίκη της ομάδας τους.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυνατό ξεκίνημα και μόλις στο 1’ ο Νικολόπουλος έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Παναγιωτακόπουλο που σούταρε μόλις άουτ.

Με φάουλ-κομπίνα το 0-1 στο 5’

Στο 5’ μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Χατζηπαναγιώτης έστρωσε στον Νικολόπουλο που με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-1.
Στο 15’ οι παίκτες της Θύελλας δεν τήρησαν το φερ-πλέι παρότι παίκτης της Εράνης ήταν τραυματισμένος στο έδαφος και στην εξέλιξη της φάσης ο Γιαννακόπουλος σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Νικολόπουλο δεν βρήκε στόχο.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος, με τους “πράσινους“ να ελέγχουν απόλυτα τον αγώνα.

Κράτησε χωρίς πρόβλημα το υπέρ της σκορ

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν και στο 50’ ο Νικολόπουλος έκλεψε την μπάλα και έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Παναγιωτακόπουλο που μπήκε στην περιοχή και εκεί σπρώχτηκε από τον Καραχάλιο, με τον διαιτητή να μην δίνει το πέναλτι, ενώ αν σφύριζε την παράβαση έπρεπε να δώσει και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Θύελλας, που θα ήταν η δεύτερη.

Στο 62’ η πατρινή ομάδα έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ύστερα από κόρνερ η κεφαλιά του Παρίσση έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για λογαριασμό της Εράνης στο 75’ με τον Μπ. Ντινιώτη να σεντράρει και τον Γιάνναρη να κάνει λάθος έξοδο, όμως το πλασέ του Παναγιωτακόπουλου κόντραρε σε έναν αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
Η Θύελλα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, μιας και στο 86’ ο Βλασσόπουλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στο Γιάννη, ενώ στη συνέχεια πέταξε μακριά την μπάλα.
Τον αγώνα σφύριξε ο Νταγιουκλάς (Κεφαλληνίας), με βοηθούς τους Ματιάτο και Αναγνωστόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Εκτός από την κόκκινη στον Βλασσόπουλο, την κίτρινη κάρτα είδαν οι Ηλ. Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Νικολόπουλος, Τσώνης, Αντωνόπουλος, Καραχάλιος και Φωκάς.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ:
Γιάνναρης, Αντωνόπουλος (60’ Πανταζής), Μπαλούτης, Καραχάλιος (65’ Ρατσιάτος), Σπυρόπουλος, Φωκάς, Βλασσόπουλος, Κυριαζόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παρίσσής, Γιαννακόπουλος (67’ Λυκούδης).

ΕΡΑΝΗ:
Αλεξανδρόπουλος, Πιχιγιόνι, Μουχίκας (74’ Κορμπής), Ηλ. Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Νικολόπουλος (61’ Ανδρεόπουλος), Χ. Ντινιώτης, Αναστασόπουλος, Τσώνης, Χατζηπαναγιώτης (80’ λ.τρ. Γιάννης), Παναγιωτακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.