Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Cosmote: 500 λεπτά και 500 SMS μόνο με 5 ευρώ

Cosmote Free SMS Free Calls - Technews.grΑκόμα μεγαλύτερη οικονομία προσφέρει η COSMOTE στους πελάτες συμβολαίου της με δύο νέα, αποκλειστικά, πακέτα δωρεάν χρόνου ομιλίας και δωρεάν μηνυμάτων.
Τα νέα πρόσθετα πακέτα αποτελούν την οικονομικότερη πρόταση της αγοράς, προσφέροντας
500 λεπτά ομιλίας και 500 SMS, κάθε μήνα μόνο με 5€.

Συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων συμβολαίου, υφιστάμενους και νέους, 500 λεπτά ομιλίας, κάθε μήνα, μόνο με 5€. Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να καταναλωθούν για κλήσεις προς όλα τα κινητά COSMOTE και όλα τα σταθερά τηλέφωνα. Το πακέτο διατίθεται για ενεργοποίηση έως και 31 Δεκεμβρίου 2008 και ισχύει για τρεις μήνες. Η ενεργοποίηση γίνεται δωρεάν, στέλνοντας SMS στο 1256 με το κείμενο «500Λ».

Επιπλέον, η COSMOTE διαθέτει το νέο πακέτο δωρεάν μηνυμάτων "COSMOTE SMS 500", που προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές των οικονομικών προγραμμάτων συμβολαίου, 500 SMS κάθε μήνα, μόνο με 5€. Τα μηνύματα μπορούν να καταναλωθούν για αποστολή SMS προς όλα τα κινητά COSMOTE. Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται δωρεάν, στέλνοντας SMS στο 1256 με το κείμενο «500S».

Η ενεργοποίηση των νέων οικονομικών πακέτων ομιλίας και μηνυμάτων γίνεται επίσης σε όλα τα καταστήματα COSMOTE ή στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρίας, με κλήση στο κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Συμβολαίου (1212) και μέσω του νέου web portal "COSMOTE MY ACCOUNT".

Ο συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει παράλληλα και τα δύο πακέτα, δωρεάν χρόνου ομιλίας και δωρεάν SMS. Έτσι μπορεί «να μιλάει πολύ και να γράφει πολύ χωρίς να το πληρώνει ακριβά».

Πηγή: Tech News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.