Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Μέσα Νοεμβρίου η μεταφορά των ληγμένων φυτοφαρμάκων

Δεν έχουν απομακρυνθεί ακόμη τα ληγμένα φυτοφάρμακα που έχουν αποθηκευτεί στο πρώην ελαιοτριβείο - αποθήκη της ΕΑΣ στα Φιλιατρά.
Αν και έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε που αναδείχθηκε το θέμα από τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών, ως προς την επικινδυνότητα καθώς είναι ληγμένα και απαγορευμένα φυτοφάρμακα μέσα στον ιστό της πόλης και δίπλα από δύο σχολεία, ακόμη δεν έχουν φύγει από ‘κεί.
Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι πλέον δεν είναι «χύμα» με πρόσβαση για τον καθένα, καθώς το κτήριο όπου βρίσκονται έχει κλείσει ερμητικά κι έχει μπει προειδοποιητική πινακίδα -έστω και χειρόγραφη- ότι εκεί υπάρχουν φυτοφάρμακα, ενώ και ο περιβάλλων χώρος έχει περίφραξη η οποία αναστηλώθηκε.

Oπως μας είπαν δε από τον Αγροτικό Σύλλογο, η εταιρεία που έχει αναλάβει την μεταφορά τους είχε επικοινωνήσει μαζί τους όταν είχε αναδειχθεί το θέμα και τους είχε ενημερώσει ότι η μεταφορά προγραμματίζεται να γίνει μέσα στον Νοέμβριο.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
1. Γιατί ο εισαγγελέας δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα και να ασκήσει διώξεις στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΑΣ Μεσσηνίας με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο των πολιτών των Φιλιατρών????
2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η δικαιοσύνη??? Υπάρχει????

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.